YILBAŞINA ÖZEL KAPADOKYA TURU 29 ARALIK 2022 - 01 OCAK 2023 Tur Programı

YILBAŞINA ÖZEL 

 KAPADOKYA TURU

29 ARALIK 2022 - 01 OCAK 2023

4 GECE - 3 GÜN

 2 GECE KONAKLAMA

5 YILDIZLI* ÜRGÜP DİNLER HOTEL FARKIYLA

2.500 TL 

 

Tur Hareket Noktaları;
19:30 Çerkezköy Eski Otogar Önü (10 Kişi ve Üzeri Olması Halinde Servis Sağlnacaktır)
19:30 Tekirdağ Sahil Truva Önü 
(10 Kişi ve Üzeri Olması Halinde Servis Sağlnacaktır)
20:30 Çorlu Kız Meslek Lisesi arkası ve Orion Avm Önü
21:00 Silivri Kipa Karşısı Durak Büfe 
21:30 Mahmutbey Gişeleri (İbrahim Tatlıses Köprüsü)
21.45 Kavacık Durağı (Anadolu Yakası) 
  
NOT:Hareket saatinden 20 dakika önce kalkış noktasında bulunmanız gerekmektedir.

1.GÜN: ÇORLU-KAPADOKYA

  Gezimiz saat 20.30' da Çorlu’ dan eski Kız Meslek Lisesi arkasından hareketle başlar. İstanbul, Bolu, Ankara, Kırıkkale, Aksaray’ı takiben, sabah saatlerinde Kapadokya bölgesine varıyoruz.

2.GÜN: KAPADOKYA-IHLARA VADİSİ-DERİNKUYU YERALTI ŞEHRİ-ÜÇGÜZELLER-ASMALI KONAK-TURASAN ŞARAP FABRİKASI

  Bölgedeki dağların püskürttüğü lav ve küllerin oluşturduğu yumuşak tabakaların milyonlarca yıl boyunca yağmur ve rüzgarın aşındırmasıyla ortaya çıkan Kapadokya bölgesini gezmeye başlıyoruz. Bölgeye vardığımızda sırasıyla Selime köyü, güzergâhımız üzerinde kanyon - vadi olan doğa harikası, Ağaçaltı, Yılanlı gibi kiliseleri görmek üzere Ihlara Vadisi'ne iniyoruz. Düşman baskınlarından kaçan binlerce kişinin, aylarca yaşayabileceği şekilde düzenlenmiş bir mühendislik harikası olan Derinkuyu Yeraltı Şehri. (Veya Kaymaklı Yeraltı Şehri) gezerek, Kaymaklı ilçesini panoramik görüyoruz. Sonrasında bölgede yetişen, oldukça lezzetli çifte kavrulmuş kabak çekirdeği alma imkanı veriyoruz. Daha sonra ise şapkalı peribacalarının en güzel örneklerinin bulunduğu, aynı zamanda bütün Kapadokya Bölgesi'nin panoramik manzarasının izlenebildiği Üçgüzeller Mevkii'nde verilecek fotoğraf ve gezinti molası sonrasında, Asmalı Konak dizisinin de çekildiği, mimarisi bölgeye özgü olan konağa geziyoruz. Bölgede yetişen üzümlerden yapılan şarabın üretim yeri olan Turasan Şarap Fabrikasını gezme imkanımız oluyor. Gezi sonrası otele varıyoruz ve akşam yemeği.ÜRGÜP DİNLER OTEL FARKIYLA http://urgup.dinler.com/
3.GÜN: KAPADOKYA-GÜVERCİNLİK VADİSİ-UÇHİSAR KALESİ-PANORAMA-GÖREME AÇIK HAVA MÜZESİ-ÇANAK ÇÖMLEK ATÖLYESİ-PAŞA BAĞLARI-DEVRENTLER-KAPADOKYA

  Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası Kapadokya Bölgesini gezmeye devam ediyoruz. Güvercinlik Vadisini ilk göreceğimiz yerler arasında, 9.Yüzyıla kadar Güvercinlerin bakıldığı bölgede,kuşların gübreleri üzüm bağları için çok yararlı olduklarını tespit etmişlerdi ve güvercin bakımına çok önem vermişlerdi. Bölgede patlayan volkanların lavlarının oluşturduğu,bölgeye özgü oniks taşının işlendiği ve satıldığı mağazaya giderek, hediyelik alma imkanı veriyoruz. Sonrasında, adeta bir açık hava müzesini andıran bölgede sırasıyla, bölgenin en yüksek noktası olan, muhtelif dönemlerde savunma amaçlı olarak kullanılmış ve tamamı doğal olarak oluşmuş bir kaya bloğunun oyulması ile Hitit Dönemi ile M.S. 9. Y.Y. arasında ortaya çıkmış olan Uçhisar Kalesi'ni panoramik olarak görüp fotoğraflıyoruz. Ardından Panorama ve Göreme Açık Hava Müzesini geziyoruz. Müze içindeki muhtelif kiliseler (Elmalı Kilise, Azize Barbara Kilisesi, Aziz Basileus Kilisesi, Çarıklı Kilise), mutfak, kiler, şaraphane ve İncil' in baştan sona resmedildiği Tokalı Kilise göreceğimiz yerler arasında. O bölgeye özgü toprakla üretilen Avanos ilçesindeki çanak-çömlek yapım atölyesini geziyoruz. Paşa bağları,Devrentler'in ardından otelimize geri dönüyoruz.ÜRGÜP DİNLER OTEL. İsteyen misafirler Ürgüp'te canlı müzik ve yılbaşı eğlencesi olan yerleri tercih edebilirler.Dileyen misafirlerimizlede bir Yılbaşı klasiği olan Türk gecesi eğlencesine gidebiliriz.(EKSTRA) http://urgup.dinler.com/
4.GÜN: KAPADOKYA-HACIBEKTAŞ-I VELİ TÜRBESİ-ÇORLU
 Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası Kapadokya Bölgesinden ayrılıyoruz. Horasan’da dünyaya gelen, 13.yy’dan bugüne evrensel görüşleriyle her kesimi kucaklayan, Yeniçerilerin de Piri Hacıbektaş-ı Veli’nin Türbesinin bulunduğu Hacıbektaş ilçesine gidiyoruz Hacı Bektaş-ı Veli Müzesini geziyoruz. Buradaki serbest zamanımızın ardından Çorlu'ya dönüşe geçiyoruz. Dönüş saatimiz 02 Ocak 2020 gecesi 23:59-01:00 civarı Çorlu'da oluyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, bir sonraki ÇORLU TRAVEL turumuzda yeniden görüşmek üzere vedalaşıyoruz. 

ÇORLU'YA DÖNÜŞ SAATİMİZ DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR (GECE 04:00 CİVARI)

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*46 Kişilik Mercedes Tourismo veya Travego Lüks Otobüslerle Ulaşım 
*Araç İçi İkramlar (soğuk-sıcak içecekler,çay,kek ve su)
*Program dahilindeki şehir ve çevre Gezileri
*2 Gece 5* Otelde Yarım Pansiyon Konaklama (akşam yemeği+sabah kahvaltısı) https://www.dinler.com/
*Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehber
*Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası

*ÇORLU TRAVEL Refakati



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Tüm Öğlen Yemekleri , İçecekler
*Tüm Özel Harcamalar ve Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar
*31 Aralık 2022 Kapadokya Türk Gecesi (Yılbaşı Galası)/ İsteyenler ürgüp canlı müzik eğlence yerleri
*Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri  
*Seyahat İptal Güvence Paketi (75 TL) (7 Gün Kalana Kadar İptal Hakkı)



Kalkış Yerleri
  • Çerkezköy Ticaret Odası Önü (19:30)
  • Çorlu Eski Kız Mes. L. Arkası (20:30)
  • Çorlu Orion AVM Önü (20:30)
  • Silivri Kipa Karşısı Durak Büfe (21:00)
  • Mahmutbey Gişeleri (21:30)
  • Kavacık Otobüs Durağı (21:45)
Notlar

Ulaşım Araçları
 Mercedes Travego:
46+1+1 koltuklandırma, ABS, ASR, klima, koltuk arkası tv ve USB girişi, bazılarında internet, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, CD ve DVD oynatıcı.

1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI;
Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz.


İptal Şartları

DİĞER TUR BİLGİLERİ;

*Ödemesi yapılmayan ön rezervasyonların kesinliği yoktur ve 3 gün içerisinde yedek listesine alınmaktadır. Kesin kayıtlar ödemenin tamamı yapıldığında gerçekleşmektedir. 
*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Konaklamalı turlarda oturma düzeninde her gün sıra atlayarak rotasyon uygulanır. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.
*Rezervasyonda belirtilen ulaşım ve otel bilgileri kategorileri aynı kalmak koşuluyla değişiklik gösterebilir.
*Tura çıkılan bölgenin coğrafi yapısına, hava şartlarına ve tur konseptine uygun kıyafet, aksesuar ve ayakkabı tercih edilmelidir.
*Tura çıkarken düzenli kullandığınız ilaçları yanınıza almayı unutmayınız.
*Tur esnasında otobüs içerisinde veya yanınızda sürekli bulundurmanız geren eşyaları el bagajına almayı unutmayınız.
*Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
*Tur kalkmadan 1 gün önce lütfen tur kalkış saatini ve buluşma yerini büromuzdan teyit ediniz.
*Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
*İptaller son 15 güne kadar yapılmaktadır.
*Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur.
*Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
*Kalınacak yayla otelleri Bungalov ve standart yayla oteli yapısına sahip olup bungalov veya otel bölümündeki konaklamalar otel tarafından belirlenir. Otellerde yöresel yemek olma zorunluluğu yoktur. 
*Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
*Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapılacaktır.
*Öğle yemeklerinde yöreye özgü ekonomik menüler oluşturulmaktadır.
*Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
*Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
*Kullanılmayan ulaşım,konaklama,çevre gezileri vb.haklar geri iade edilmez.
*Turu satın almış olan misafirlerimiz web sitemizde yer alan kullanım sözleşmemizi kabul etmiş olur.
https://www.corlutravel.com/icerik-2570027-konaklama_tur_kayit_sozlesmesi.html

https://corlutravel.com/tur-1048-yilbasina-ozel-kapadokya-turu-29-aralik-2022---01-ocak-2023.html


0 282 654 95 95


Bu çıktı 19.04.2024 18:31 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.