GÜNÜBİRLİK KARTEPE MAŞUKİYE ve ORMANYA TURU 8 OCAK 2023 Tur Programı

GÜNÜBİRLİK KARTEPE

 

 MAŞUKİYE ORMANYA TURU 

 

8 OCAK 2023

400 TL

Tur Hareket Noktaları;
04:00 Tekirdağ Sahil Truva Önü 
04:00 Çerkezköy Eski Otogar Önü 

05:00 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi arkası ve Orion Avm Önü
05:30 Silivri Kipa Karşısı Durak Büfe (Çorlu durağı)
06:00 Mahmutbey Gişeleri (İbrahim Tatlıses Köprüsü)
06:15 Kavacık Durağı (Anadolu Yakası)

NOT:Hareket saatinden 20 dakika önce kalkış noktasında bulunmanız gerekmektedir.

KARTEPE-MAŞUKİYE-ORMANYA TABİAT PARKI

Sabah belirtilen noktalarda buluştuktan sonra otobüste ikram edilen sıcak içeceklerimizle ile Kartepe’ye doğru devam ediyoruz. Kartepe eski adıyla bilinen Keltepe Kocaeli’nin güney doğusunda Samanlı Dağları'nın en yüksek noktasıdır. 1699 m. yüksekliği ile Marmara Bölgesinin en yüksek ikinci dağıdır. Kartepe'de 12 adet doğal pist, 3 tane telesiyej, 1 tane da teleski bulunmaktadır. Zirvesinde 5 yıldızlı bir tesis ve Marmara bölgesinin en modern kayak tesisleri bulunmaktadır. Burada dileyen misafirler telesiyejlerden yararlanabilir, dileyenler atv kiralayarak heyecanlı anlar yaşayabilirler (Hava şartları müsait olduğu takdirde) (Her türlü aktivite ekstra). Rehberimizin verdiği serbest zaman da istediğiniz aktiviteye katılabilirsiniz. Temiz hava da güzel bir yürüyüş, isterseniz kayak yapanları izlerken sıcak içeceklerinizi içebilir, isterseniz de kayak yapmaya devam edebilirsiniz. Kartepe inişte ve çıkışta birde hava sisli olmadığı takdirde telesiyej ile zirveye çıktığınızda Sapanca Gölü'nü panoramik olarak görebilirsiniz. Akşam üzeri Kartepe’den ayrılıyoruz. 

Maşukiye'ye gitmek üzere yola çıkıyoruz. Burada serbest zaman veriyoruz. Dileyenler alabalık tesislerinde akşam yemeği alabilirler, (ekstra) dere boyunda yürüyüş yapıp fotoğraf çekebilirler veya burada hediyelik eşya satan dükkanlardan alış veriş yapabilirler. Ardından aracımıza binerek Maşukiye'den ayrılıyoruz.Eski adıyla Uzuntarla tabiat parkı olarak bilinen yeni Ormanya’ya geldiğimizde ilk gözümüze çarpan Ters Ev oluyor.Dileyen misafirlerimizle Ters Evi'i gezdikten sonra Ormanya Tabiat Parkına geçiyoruz. 4 bin dönüm alandan oluşan Doğal Yaşam Parkı Ormanya, 53 farklı türden 467 hayvanı ve bitki türünü içinde barındırıyor. Ala geyikler, ceylanlar, karacalar gibi birçok tür park içerisindeki doğal yaşam alanlarında nesillerini sürdürüyor. Günümüze ''Yüzüklerin Efendisi'' ve ''Hobbitler'' filmiyle tanımamıza vesile olan kahramanların kaldıkları Hobbit evlerin bulunduğu alanı gezerek. Filmlerde izlediğiniz kahramanları akıllarınıza geleceğini, eğlenceli dakikalar geçirebileceğinizi ve unutulmaz anılar biriktirip fotoğraflayacağnıza eminiz. Eğlenceli saatlerin ardından otobüsümüze binerek eğlenceli bir yolculukla Çorlu’ya doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, bir sonraki ÇORLU TRAVEL turumuzda yeniden görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*46 Kişilik Mercedes Travego ve Tourismo Lüks Otobüslerle Ulaşım 
*Araç İçi İkramlar (sıcak-soğuk içecekler,kek ve su)
*Program Dahilindeki Çevre Gezileri
*Profesyonel Rehberlik hizmeti
*Zorunlu Seyahat Sigortası  

*Çorlu Travel Refakati



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Telesiyej Ücretleri,Kar motoru,Zipline vs.
*Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
*Turda Alınan Yemekler



Kalkış Yerleri
  • Çerkezköy Ticaret Odası Önü (04:20)
  • Çorlu Eski Kız Mes. L. Arkası (05:30)
  • Selimpaşa Gişeler (06:15)
  • Mahmutbey Gişeleri (06:35)
  • Kavacık Otobüs Durağı (06:50)
Notlar

Ulaşım Araçları
Mercedes Travego:
46+1+1 koltuklandırma, ABS, ASR, klima, koltuk arkası tv ve USB girişi, bazılarında internet, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, CD ve DVD oynatıcı.

1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI;
  Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz.  


İptal Şartları

Ödemenin tamamı tur hareketinden önce tamamlanmaktadır.
Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
Tur kalkmadan 2 gün önce lütfen tur kalkış saatini, buluşma yeri büromuzdan teyit ediniz.
Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
İptaller son 3 güne kadar yapılmaktadır.
Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.
Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur. Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapacaktır.
Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.
Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. 
0-3 YAŞ ÇOCUKLAR ÜCRETSİZDİR. ÇOCUK GETİRECEK MİSAFİRLERİMİZ BİZİ BİLGİLENDİRSİN. 
Turu satın almış olan misafirlerimiz web sitemizde yer alan kullanım sözleşmemizi kabul etmiş olur.
https://www.corlutravel.com/icerik-2570027-konaklama_tur_kayit_sozlesmesi.html

https://corlutravel.com/tur-1065-gunubirlik-kartepe-masukiye-ve-ormanya-turu-8-ocak-2023.html


0 282 654 95 95


Bu çıktı 28.03.2024 11:57 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.