GÜNÜBİRLİK ANKARA TURU 27 KASIM 2022 Tur Programı

GÜNÜBİRLİK ANKARA TURU

27 KASIM 2022

 

"ANITKABİR'İ ZİYARET"

 

525 TL

Tur Hareket Noktaları;
00:00 Çerkezköy Ticaret Odası Önü (10 Kişi Üzeri Olması Halinde Servis Sağlanacaktır.)
00:00 Tekirdağ Sahil Truva Önü (10 Kişi Üzeri Olması Halinde Servis Sağlanacaktır.)
01:00 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi arkası ve Orion Avm Önü
01:30 Silivri Kipa Karşısı Üst Geçit (İstanbul istikameti Durak Büfe)
02:15 Mahmutbey Gişeleri (İbrahim Tatlıses Köprüsü)
02:30 Kavacık Durağı (Anadolu Yakası)
NOT:Hareket saatinden 20 dakika önce kalkış noktasında bulunmanız gerekmektedir.

 ÇORLU-ANADOLU MEDENİYETLERİ MÜZESİ-KURTULUŞ SAVAŞI MÜZESİ(1.MESCLİS)-CUMHURİYET MÜZESİ(2.MECLİS)-ANKAMALL AVM-ANITKABİR-KURTULUŞ SAVAŞI MÜZESİ-ÇORLU
 Siz değerli misafirlerimizi belirtilen durak noktalarımızdan aldıktan sonra molalarımız ve ikramlarımız eşliğinde başkentimiz Ankara'ya ulaşıyoruz. İlk olarak Hititler Döneminden kalma ve Ankara'nın en hakim noktası olan Ankara Kalesini panoramik olarak görüyoruz. Ardından kalenin dış duvarlarına yakın Tarihi Mahmut Paşa ve Kurşunlu Han'ın günümüzdeki hali olan Anadolu Medeniyetleri Müzesi'ne geçiyoruz. Anadolu'da yaşamış bütün medeniyetlere ait eserlerin sergilendiği bu zengin müzeyi geziyoruz. Kendine özgü koleksiyonları ile dünyanın sayılı müzeleri arasındadır. Paleolitik Çağ'dan başlayarak Osmanlı Dönemine kadarki bütün eserleri görebilirsiniz. Ardından Ulus meydanındaki Ulus Zafer Anıtını görerek günümüzde Kurtuluş Savaşı Müzesi olarak da kullanılan 1. Meclis binasına gidiyoruz. 23 Nisan 1920 ve 15 Ekim 1924 tarihleri arasında Cumhuriyetimiz'in ilan edildiği İstiklal Marşı'nın kabul edildiği, Ankara'nın Başkent olduğu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Cumhurbaşkanı seçildiği bu ilk ve önemli meclisi geziyoruz. Sonrasında günümüzde Cumhuriyet Müzesi olarak kullanılan 1923 yılında mimar Vedat Tek tarafından inşa edilen 2. Türkiye Büyük Millet Meclisi Binası'na gidiyoruz. 1924-60 yılları arasında Cumhuriyetimiz'in geliştiği, ATATÜRKilke ve inkılaplarının gerçekleştirildiği bu mimarlık harikası olan bu özel ve önemli müzeyi geziyoruz. Panoramik olarak şehir turumuzu yapıyoruz. Ardından öğlen yemeğimizi almak için Ankamall AVM’de serbest zaman veriyoruz. Yemeğimizden sonra Ankara Rasattepe (Anıttepe)'de bulunan Türk Kurtuluş Savaşı'nın, inkilapların önderi Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Cumhurbaşkanı  BAŞKOMUTAN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ebedi istirahatgahı olan ANITKABİR'e geçiyoruz. Her ayrıntısı ince düşünülerek inşa edilen Anıtkabir'i gezerken hem gururlanıp hem de hüzünleneceksiniz. Aynı zamanda Kurtuluş Savaşı Müzesi olarak da alt bölümlerini geziyoruz. Gözlerimiz bu denli dolmuşken hüzünlü bir şekilde Anıtkabir'e veda ediyoruz. Buradaki gezimizin ardından Ankara'ya veda ediyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, bir sonraki ÇORLU TRAVEL turumuzda yeniden görüşmek üzere vedalaşıyoruz. 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*46 Kişilik Travego Lüks Otobüslerle Ulaşım 
*Araç İçi İkramlar
*Program Dahilindeki Çevre Gezileri
*Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberler
*1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
*
ÇORLU TRAVEL Güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
*Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
*Turda Alınan Yemekler​



Kalkış Yerleri
  • Silivri Kipa Karşısı Durak Büfe (00:30)
  • Mahmutbey Gişeleri (01:00)
  • Kavacık Otobüs Durağı (01:15)
  • Çerkezköy Ticaret Odası Önü (23:00)
  • Çorlu Eski Kız Mes. L. Arkası (23:59)
  • Çorlu Orion AVM Önü (23:59)
Notlar

Ulaşım Araçları

Mercedes Travego: 46+1+1 koltuklandırma, ABS, ASR, klima, koltuk arkası tv ve USB girişi, bazılarında internet, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, CD ve DVD oynatıcı.

1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI;
  Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz.  

 


İptal Şartları
  • Ödemesi yapılmayan ön rezervasyonların kesinliği yoktur. Kesin kayıtlar ödemenin tamamı yapıldığında gerçekleşmektedir.  
  • Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
  • Tur kalkmadan 2 gün önce lütfen tur kalkış saatini, buluşma yeri büromuzdan teyit ediniz.
  • Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
  • İptaller son 3 güne kadar yapılmaktadır.
  • Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.
  • Rezervasyonda belirtilen ulaşım ve otel bilgileri kategorileri aynı kalmak koşuluyla değişiklik gösterebilir.
  • Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur. Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
  • Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
  • Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapacaktır.
  • Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
  • Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
  • Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.
  • Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. 
  • 0-3 YAŞ ÇOCUKLAR ÜCRETSİZDİR. ÇOCUK GETİRECEK MİSAFİRLERİMİZİN BİZİ BİLGİLENDİRMESİNİ RİCA EDERİZ. 
  • Turu satın almış olan misafirlerimiz web sitemizde yer alan kullanım sözleşmemizi kabul etmiş olur. 
https://corlutravel.com/tur-1093-gunubirlik-ankara-turu-27-kasim-2022.html


0 282 654 95 95


Bu çıktı 29.03.2024 02:26 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.