ROMANYA ve BULGARİSTAN TURU 10-12 MART 2023 Tur Programı

 

ROMANYA ve BULGARİSTAN TURU

10-12 MART 2023

EKSTRA TUR BEDELİ YOK!

ŞOK FİYAT 100 €

2 GÜN-1 GECE

1 Gece  Bükreş'te Konaklama

 BÜKREŞ -     RUSÇUK - VELİKO TIRNOVO

        

Tur Hareket Noktaları;

21:00 Tekirdağ Sahil Truva Önü
22:00 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi arkası
22:10 Ergene Sağlık Mahallesi Camii Durağı (Edirne Yönü)
22:15 Ergene Marmaracık Işıklar
22:35 Lüleburgaz Bp Benzinlik (Devlet Hastenesi Karşısı)
23:05 Kırklareli Kaya Palas Otel Önü

NOT:Hareket saatinden 30 dakika önce kalkış noktasında bulunmanız gerekmektedir.

 

1.GÜN: 
 Gezimiz 22:00’de Bulvar Yolu Eski Kız Meslek Lisesi durağından hareketle başlayacaktır. Lüleburgaz-Babaeski-Kırklarelini takiben , Dereköy Sınır Kapısındaki Gümrük ve Pasaport işlemlerinin ardından Bulgaristan’a geçiyoruz.

2.GÜN: 
   Şumnu ve Razgrat'ı ve Rusçuk'u takiben , Romanya sınırlarına giriş yapıyoruz.Yolculuğumuzda Tuna Nehri boyunca yemyeşil ovalardan geçerek başkent Bükreş'e varıyoruz. Şehir turunda İhtilal Meydanı, Üniversite Meydanı, Milli Tiyatro Zafer Anıtı, Zafer caddesi, Çavuşesku Sarayı ile şehri dolaşan su kanallarının görüyoruz. Bükreş Camii'yi ziyaret ediyoruz .Rehberimizle gezimizin ardından serbest zamanımız başlıyor.Öğlen yemeği molamızda dileyen misafirler yemek yiyebilirler,dileyen misafirler hediyelik eşya veya alışveriş yapabilirler. 
Hem alışveriş hem yemek molasını şehrin merkezinde geçirmiş oluyoruz.Şehir merkezinde fotoğraflarımızı çekilmemizin ardından Herãstrãu Gölü kıyısında Avrupa’nın en büyük ve en eski açık hava müzelerinden biri olan evleri, kiliseleri, su ve rüzgar değirmenleri ile küçük bir Romen köyünün kopyası olan Köy Müzesi'ni ziyaret ediyoruz.Burada Rehberimizden gerekli bilgileri aldıktan sonra otele doğru yola çıkıyoruz. Otele yerleşiyoruz ve konaklama Otelimizde.BÜKREŞ

3.GÜN: 
  Sabah erken otelde alınacak kahvaltının ardından
Romanya’dan ayrılıyoruz.Bulgaristan sınırlarına girerek Bulgaristan’nın Tuna Nehri kenarında bulunan, Osmanlı’nın önemli donanma üstlerinden biri olan Rusçuk’a varıyoruz. Rusçuk’ta Levent Tabya'yı panoramik olarak görüyoruz. Osmanlı eseri Seyyid Mustafa Paşa Camii'iyi ziyaret ediyoruz. Veliko Tırnovo şehir merkezine daha sonra yol alıyoruz.Veliko Tarnovo, Bulgaristan'ın kuzeyindeki bir şehirdir. Çoğunlukla "Çarlar Şehri" olarak anılan Veliko Tarnovo, Yantra Nehri üzerinde yer alır ve eşsiz mimarisi ile birçok turisti çeken İkinci Bulgar İmparatorluğu'nun (1185-1396) tarihi başkenti olarak bilinir. Şehrin eski kısmı, Yantra'nın menderesleri arasında yükselen üç tepe Tsarevets, Trapezitsa ve Sveta Gora üzerinde yer almaktadır. Tsarevets'te Bulgar imparatorların ve Patrikhane'nin, Patriklik Katedrali'nin yanı sıra kalın duvarlarla çevrili bir dizi idari ve konut yapı sarayları bulunmaktadır. Trapezitsa, birçok kilisesi ve soyluların eski ana ikametgahı olarak bilinir. Ortaçağ'da kent, Avrupa'nın başlıca kültür merkezleri arasında yer aldı ve adını Tarnovo Sanat Okulu'nun mimarisine, Tarnovo Sanat Okulu'nun ve edebiyatının resmine verdi. Şehri gezdikten sonra dönüşe geçiyoruz. Stara Zagorayı takiben Kapıkule'den geçip dönüyoruz.Gezimiz sonrası dönüş yoluculuğuna başlıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak bir başka Çorlu Travel organizasyonunda görüşmek dileğiyle vedalaşıyoruz.

Kalkış Yerleri: ÇORLU
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*Bükreş'te  1 Gece 4 yıldızlı otelde Oda Kahvaltı Konaklama
*Lüks Mercedes Travego Otobüslerle Ulaşım 
*Araç İçi İkramlar (günde 1 defa 500 ml su,soğuk içecekler ve kek)
*Program dahilindeki gezi rotaları
*Profosyonel Türkçe-İngilizce Rehberlik Hizmeti

*Otel Vergileri ve Yerel Rehberlik Hizmetleri
*1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
*
Çorlu Travel Güvencesiyle 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Öğlen ve akşam yemekleri, otelde alınan yemeklerdeki içecekler,minibar vs..
*Müze ve Ören Yeri Girişleri,Tüm Organizasyonlar
*Vize İşlem Ücreti 150 € (İstanbul’dan alınacak olan vizelerin fiyatı değişiklik gösterebilir.)
*Seyahat Sağlık ve İptal Sigortası- 10 Euro, 65 yaş ve üstü için 15 Euro
(Tura 15 gün Kalana Kadar İptal Durumunu Kapsar)​

*Yurtdışı Çıkış Fonu 150 TL

Not: Yeşil Pasaport sahipleri ve AB Vatandaşları için vize gerekmemektedir.



Kalkış Yerleri
  • Çorlu Eski Kız Mes. L. Arkası (23:00)
Notlar

Ulaşım Araçları

Mercedes Travego veya Tourismo: 46+1+1 koltuklandırma, ABS, ASR, klima, koltuk arkası tv ve Qr kod sistemi, bazılarında internet, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, CD ve DVD oynatıcı.Kişisel kulaklıkları misafirler şahsi temin etmektedir.

 


İptal Şartları

NOTLAR:

-Turlarımıza ödeme yapılmadan kayıt alınmamaktadır.
-Rezervasyon aşamasında ödemenin %50 si alınmaktadır. 
-Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
-Tur kalkmadan 2 gün önce lütfen tur kalkış saatini, buluşma yeri büromuzdan teyit ediniz.
-Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
-Rezevasyon iptalleri son 15 iş gününe kadar yapılabilir.
-Yeşil pasaporta vize yoktur. 
-İstanbul ve Ankara bölgesinden vize alacakların vize ücreti değişiklik gösterebilir.
-Sınır kapılarında pasaport, liçna kartı, eksik olan herhangi bir evrak ve kapıda çıkan sorunlardan dolayı ÇORLU TRAVEL sorumlu değildir. Tüm sorumluluk misafirin kendisine aittir.
-Koltuk sözü verilmez. Günübirlik turlarda rostasyon uygulanmaz, Konaklamalı turlarda oturma düzeninde rotasyon uygulanır.

-Tura katılacak misafirlerin kalkış saatinden 30 dk önce durakta bulunması gerekmektedir.Saatinde gelmeyen misafirlere herhangi bir şekilde ücret aidesi sağlanmayacaktır.
-Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında uygulanır. Tek bir çocuk için kullanılır. 0–6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. 
-Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. 
-Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in’un sorumluluğu yoktur.
-Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.


LÜTFEN OKUYUNUZ
1-Rezervasyon esnasında pasaport numaranızı, TC Kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi gün, ay ve yıl olarak tarafımıza belirtiniz.
2-Çorlu Travel, gerekli gördüğü durumlarda; tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. 
3-Programda belirtilen bütün öğle ve akşam yemeği servisleri gerekli görüldüğü durumlarda veya yol müsaitliğine göre acentenin belirlediği restoranlarda verilebilir. 
4-Çorlu Travel, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
5-Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.
6-Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir. 
7-Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi yada turların yapılamamasından Çorlu Travel sorumlu tutulamaz.
8-Çorlu Travel Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir. Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Çorlu Travel' ın hiç bir sorumluluğu yoktur. Çorlu Travel sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Çorlu Travel herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır. 
9-Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan Çorlu Travel sorumlu değildir.
10-Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından Çorlu Travel sorumlu tutulamaz. 
11-Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat Acentesi müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.
12-Sınır kapılarında pasaport veya liçna kartında çıkan sorunlardan dolayı ÇORLU TRAVEL sorumlu değildir. Tüm sorumluluk misafirin kendisine aittir. Avrupa' da ki otel odaları standartlarından daha küçüktür. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. yatak standart yataktan küçük olabilir.

https://corlutravel.com/tur-1100-romanya-ve-bulgaristan-turu-10-12-mart-2023.html


0 282 654 95 95


Bu çıktı 20.04.2024 02:25 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.