THASSOS ADASI-KAVALA-GÜMÜLCİNE-DEDEAĞAÇ TURU 24-25 HAZİRAN 2023 Tur Programı

THASSOS ADASI -KAVALA

MAKRİ BEACH -DEDEAĞAÇ

24-25 HAZİRAN 2023

1 GECE KAVALA OTELDE KONAKLAMA FARKIYLA !

ULAŞIM+ODA KAHVALTI DAHİL

110 € !

2 kişilik Kontenjan Açılmıştır!

Hareket Noktaları:

22:30 Çerkezköy Eski Otogar Önü
23:30 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesinin Arkası
00:00 Tekirdağ Sahil Truva Önü
01:00 Malkara Pullukçu Petrol
01:30 Keşan Dörtyol

1.GÜN:ÇORLU-İPSALA-KEROMATİ-THASSOS ADASI-KAVALA-YENİ ŞEHİR-DENİZ FENERİ-KAVALALI MEHMET PAŞA İMARATHANESİ-KAVALA KONAKLAMA

Saat 23:30 de Eski Kız Meslek Lisesi arkasından hareket ile başlar. İpsala (TÜRK) & Kipi (YUNANİSTAN) Sınır Kapılarında Gümrük & Pasaport işlemleri sonrası EVROS bölgesinden YUNANİSTAN’a giriş. İlk durağımız Keromati. Keromati varışı takiben Thassos adasına geçiş için feribota biniyor ve Yunanlıların en güzel adası olan Thassos adasına geçiyoruz. Thassos adasının en bakir köyü ve en kutsal yerleşim birimi olan Panagia köyünü ziyaret ediyoruz. Burada geleneksel Yunan köy evleri arasından yürüyerek Panagia Kilisesini gördükten sonra zeytini ile ünlü bölgede geleneksel zeytinyağı fabrika ve müzesini ziyaret edip, köyde vereceğimiz kahve molası ardından, mükemmel güzellikteki koyları ile ünlü Thassos adasında La Thassos adasında denize girmek için akşam üzerine kadar mola veriyoruz. Deniz molası sonrası sonrası akşamüzeri feribota biniyor ve Keromati'ye varıyoruz. Oradan Kavala şehrine geçiş yapıyoruz.  Şehir turumuz; su kemerleri, liman, kale, 19.yy neoklasik yapılar, eski & yeni şehir, deniz feneri, Kavala’lı Mehmet Ali paşa imarethane, ev & heykeli’nin görülmesi sonrası akşam yemeği molası verdiğimiz serbest zamanın ardından  Kavala'da konaklama .KAVALA GALAXY OTEL https://www.airotel.gr/en/

2.GÜN :KAVALA-MAKRİ BEACH DENİZ MOLASI-DEDEAĞAÇ-ÇORLU
Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından ,Kavala'dan yola çıkarak Kavala Kurabiyesi almak için bir tesiste mola veriyoruz.Buradan misafirlerimiz Tereyağlı ve bademli meşhur Kavala kurabiyesi satın alabilir.Ardından, KOMOTİNİ(Gümülcine) 'yi geçerek . Makri bölgesine varıyoruz.Dedeağaçta bulunan ve sahilleriyle ünlü deniz şehri Makri Beach'te deniz molası veriyoruz, sonrasında Alexandroupoli (Dedeağaç)’a geçiyoruz. Şehir içi turumuzun ardından,Dedeağaç Deniz fenerini görüyoruz. Dedeağaç'ta ve Makri Beach'te toplam deniz molası 4 saat civarında olacaktır. Misafirlerimiz dilediği gibi serbest zamanda vakit geçirebilir. Türkiye’ye dönüşe geçiyoruz. İpsala sınır kapısındaki pasaport işlemlerinin ardından Türkiye sınırından geçiyoruz. Keşan-Malkara-Tekirdağ takiben Çorlu’ya varıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, bir sonraki turumuzda yeniden görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*Kavala'da 1 gece oda kahvaltı konaklama 
*46 Kişilik MercedesTravego veya Tourismo Lüks Otobüslerle Ulaşım 
*Araç İçi İkramlar (soğuk-sıcak içecekler, kek ve su günde 1 kez)
*Program dahilindeki Çevre Gezileri
*Türkçe-İngilizce Profesyonel Rehberlik Hizmeti

*Çorlu Travel Güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Otelde 1 Sabah kahvaltısı Dışında Tüm Yemek Öğünleri
*Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar ve Müze Girişleri
*Seyahat Sağlık ve İptal Sigortası- 10 Euro, 65 yaş ve üstü için 15 Euro
(Tura 15 gün Kalana Kadar İptal Durumunu Kapasar)​

*Yurtdışı Çıkış Fonu 150 TL https://ivd.gib.gov.tr/ (internetten ödenebilir)
*Vize İşlem Ücreti 135 € (İstanbul’dan alınacak olan vizelerin fiyatı değişiklik gösterebilir.)
*Yunan Tavernası (Ekstra düzenlenecek rehber bilgi vericektir)
*
AB VATANDAŞI VE YEŞİL PASAPORT İÇİN VİZE GEREKMEZ.



Kalkış Yerleri
    Notlar

    1. Programlarda belirtilen geziler zorlayıcı nedenlerin varlığı halinde, belirtilen gün ya da günler dışında başka bir gün yapılabilir. Programa dahil olarak belirtilen öğle ve akşam yemeği servisleri gerekli görüldüğü durumlarda veya uçuş saatlerindeki değişiklikler nedeni ile acentenin belirlediği restoranlarda verilebilir. 
    2. Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Şehir turları ve ekstra turlar, içeriği değişmemek şartıyla farklı günlerde düzenlenebilir. Ekstra tur fiyatları, içerik ve katılımcı sayısına göre değişiklik gösterebilir. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine,  girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından ÇORLU TRAVEL  sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda  imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
    3. Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından ÇORLU TRAVEL sorumlu tutulamaz. Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir. Yol üzeri yapılacak olan ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından kente girmeden önce yer alan dinlenme alanlarına yönlendirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından  ÇORLU TRAVEL sorumlu tutulamaz.
    4. Tura iştirak eden kişilerin; şahsi eşyaları, çantaları ve valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan, kaybolan veya çalınan eşyalardan ÇORLU TRAVEL sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında ülkeye veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir. 
    5. ÇORLU TRAVEL, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, ilave yataklar; açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. 3.yatak standart yataktan küçüktür. Fiyat listesinde belirtilen çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir. Otellerde sunulan kontinental kahvaltı tereyağı, reçel veya bal, ekmek, çay veya kahve ile meyve suyundan oluşmaktadır. Grup kahvaltıları ayrı bir salonda servis edilebilir. 
    6. Katılımcıların seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
    7. Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi yoğun dönemlerde  oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede olabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce bilgi verilecektir.
    8. 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvaffakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
    9. Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu ve sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

    Diğer Tur Bilgileri
    - Katılım gösteren misafirlerimizde mutlaka tur süresi boyunca geçerli Schengen vizesi bulundurma zorunluluğu vardır. ( Yeşil Pasaport sahipleri vizeden muaftırlar.)
    - Vize hizmet bedeli (Konsolosluklar tarafından ( kargo ücreti, form, danışmanlık v.b) doğabilecek ek hizmet bedelleri fiyata dahil değildir.)
    - Yurt dışı çıkış vergisi,   (Seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödeme yapılması ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.)
    - Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için , Euro bulundurmamız yeterlidir.Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.
    - Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı veya spor ayakkabı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka v.b bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.
    - Seyahat esnasında karayolu ile geçiş yapılan gümrük kapılarında bekleme süresi standartları aşabilir, bu bekleme sürelerinden kaynaklı yaşanan olumsuzluklardan ÇORLU TRAVEL sorumlu tutulamaz. 
    - Turlarımızda Kullanılan Araç Tipleri Kişi Sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir. 
    Otobüsler: (25 - 46 Kişi Sayılarında Kullanılır)  *Mercedes Travego/Tourismo   *NEOPLAN Cityliner/Tourliner -*Temsa Safir/Maraton *Man Fortuna  
    Midibusler: (17 - 24 Kişi Sayılarında Kullanılır) *Isuzu Turkuaz , *Otokar Mega  
    Minibusler: ( 16’ya kadar Kişi Sayılarında Kullanılır) *Vw Volt , *Mercedes Sprinter
    -Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turun satışını gerçekleştirmiş sayılır.


    İptal Şartları
    https://corlutravel.com/tur-1176-thassos-adasi-kavala-gumulcine-dedeagac-turu-24-25-haziran-2023.html


    0 282 654 95 95


    Bu çıktı 28.03.2024 17:46 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.