GÜNÜBİRLİK İSTANBUL TAKSİM, BEYOĞLU, İSTİKLAL, GALATA TURU Tur Programı

GÜNÜBİRLİK İSTANBUL TAKSİM-BEYOĞLU

İSTİKLAL CADDESİ-GALATA KULESİ TURU

27 HAZİRAN 2020 - 25 TEMMUZ 2020

125 TL

Tur Hareket Noktaları; 
07:00 Çerkezköy Eski Otogar Önü
07:00 Tekirdağ Sahil Truva Önü
08:00 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi arkası ve Orion Avm Önü
08:30 Silivri E-5 Halk Bankası önü
09:00 Mahmutbey Gişeleri (İbrahim Tatlıses Köprüsü)

NOT:Hareket saatinden 20 dakika önce kalkış noktasında bulunmanız gerekmektedir.

 TAKSİM MEYDANI ve ATATÜRK HEYKELİ-SU MAKSEMİ-AYA TRİADA KİLİSESİ-YEŞİLÇAM SOKAĞI-RUMELİ PASAJI-AĞA CAMİİ-ATLAS PASAJI-AVRUPA PASAJI-BAYRAM SOKAK-BALIKPAZARI-ÇİÇEK PASAJI-ÜÇ HORAN KİLİSESİ-JOLLY JOKER-NEVİZADE-GALATASARAY-GARİBALDİ BİNASI-MEŞRUTİYET CADDESİ-CEZAYİR SOKAK-AZNAVUR PASAJI-PERA PALACE-PANAYİA KİLİSESİ-ODAKULE-ST.ANTUAN KİLİSESİ-EL HAMRA PASAJI-HAZZOPULO PASAJI-SURİYE PASAJI-RUSYA, HOLLANDA, İSVEÇ, FRANSA KONSOLOSLUKLARI-NARMANLI HAN-TÜNEL MEYDANI-ALTINCI DAİRE BİNASI-ASMALI MESCİT-GALATA MEVLEVİHANESİ-DOĞAN APT.-GALATA KULESİ-GALİP DEDE YOKUŞU-YÜKSEK KALDIRIM-ARAP CAMİİ-KARAKÖY-GALATA KÖPRÜSÜ-ÇORLU

 Siz değerli misafirlerimizi belirtilen durak noktalarımızdan aldıktan sonra molalarımız ve ikramlarımız eşliğinde İstanbul'a ulaşıyoruz. İlk olarak Osmanlı İmparatorluğunun ilk dönemlerinde Levantenlerin (Venedik,Ceneviz ve Latin) yaşadığı,İmparatorluğun son dönemlerinden 1955'lere kadar yoğun gayrımüslimlerin (Rum,Ermeni,Yahudi) yaşadığı eski ismi Cadde-i Kebir olan İstiklal caddesine gidiyoruz. İlk durak noktamız Cumhuriyetin de simgesi haline gelmiş Taksim Atatürk Heykeli olacaktır. Bu noktadan bölgeye ismini veren ve istiklal caddesinin girişinde bulunan eski Su Maksemi’ni ziyaret ediyoruz. Ardından Sıraselviler üzerinden Aya Triada Kilisesine geçiyoruz. Burada kilise ziyareti yapıp freskler hakkında bilgiler alıyoruz. Devamında Esayan-Zapyon okulları, St.Pulcherie Lisesi dışarıdan görerek  İstanbul’un bohemi olarak bilinen Çukurcuma’dan geçiyoruz ve Yeşilçam sokağına ulaşıyoruz. Burada Artistler Kahvesi ve Afrika Han’ı gördükten yolumuza devam ediyoruz. 19.yydan itibaren Batılı bir semt olarak şekillenen eskinin Perası, günümüzün Beyoğlu'nun ara sokakları, ana caddesi, tarihi apartmanları, hanları, konsoloslukları-sarayları, dükkanları, meşhur lokantaları, meyhaneleri, pastaneleri, otelleri, okulları, geçitleri, pasajları, kiliseleri, cemaatleri, ünlü simaları gibi bir çok eseri görme şansı buluyoruz. Göreceğimiz yerler arasında Rumeli Pasajı, Ağa Camisi, Atlas Pasajı, Avrupa Pasajı, Bayram Sokak, Balıkpazarı, Çiçek Pasajı, Üç Horan Ermeni Kilisesi, Jolly Joker, Nevizade, Galatasaray, Garibaldi Binası, Meşrutiyet Caddesi, Cezayir Sokağı (Eski Fransız Sokağı) Aznavur Pasajı, Pera Palace, Panayia Rum Ortadoks Kilisesi, Odakule, St.Antuan Kilisesi (müsait olduğu takdirde içeriye girilecektir.), El Hamra Pasajı, Hazzopulo Pasajı (Danışman Geçidi), Suriye Pasajı, Markiz-Lebon Pastaneleri, Rusya-Hollanda-İsveç-Fransa Konsoloslukları, Narmanlı Han, Tünel Meydanı, Altıncı Daire Binası, Asmalı Mescit, Galata Mevlevihanesi, Serdar-ı Ekrem Sokak, Doğan Apt., Galata Kulesi, Galip Dede Yokuşu, Yüksek Kaldırım, Arap Cami, Karaköy Semti ve Galata Köprüsü'nü görerek bu keyifli gezimizi solandırıp Çorlu'ya dönüşe geçiyoruz.Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, bir sonraki ÇORLU TRAVEL turumuzda yeniden görüşmek üzere vedalaşıyoruz. 

NOT: Bu turumuz tamamen yürüyüş yapmaya ve fotoğraf çekmeye yönelik bir tur olup,sık sık tarihi eserler görebileceğiniz kültür ve şehir içi yürüyüş-fotoğraf gezisidir. Gezimiz kalabalık bölgelerde olacağından dolayı rehberimizin anlatımını rahatlıkla dinleyebilmek için kulaklık almanızı tavsiye ederiz.

NOT: Son zamanlarda global çapta yaşadığımız Covid-19 pandemik sebebiyle ülkemizde etkilenmiş ve alınan önlemler kapsamında normalleşmeye gidilme süreci başlamıştır. Bu süreçten etkilenen her sektör gibi Turizm sektöründe bazı değişikliklere gidilecektir.

Bunlar;

  • ​Yolculuk öncesi misafirlerin ateşi ölçülecektir.
  • Otobüslerimizde Sağlık, Ulaştırma ve İçişleri Bakanlığı son dakika genelgeleri dikkate alınarak gerekli önlemler alınmaktadır ve araçlarımız bakanlık tarafından belgeli temizlik şirketleri tarafından sürekli dezenfekte edilmektedir.
  • Araçlarımızda tek seferlik ücretsiz koruyucu maske dağıtılacaktır.
  • Araçlarımızda antiseptik el dezenfektanı, kolonya bulunacaktır.
  • Araçlarımızda ikram dağıtımı olmayacaktır.
  • Seyahat esnasında ve dinlenme tesislerinde sosyal mesafe kuralına uymak zorunludur.
Kalkış Yerleri: ÇERKEZKÖY-TEKİRDAĞ-ÇORLU-SİLİVRİ-MAHMUTBEY
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*46 Kişilik Travego Lüks Otobüslerle Ulaşım 
*Araç İçi İkramlar
*Program Dahilindeki Çevre Gezileri
*Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehber
*1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
*
ÇORLU TRAVEL Güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
*Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
*Turda Alınan Yemekler
*Tur Esnasında Kullanılacak Kulaklık Seti (5TL)



Kalkış Yerleri
  • Çerkezköy Ticaret Odası Önü (07:00)
  • Çorlu Eski Kız Mes. L. Arkası (08:00)
  • Çorlu Orion AVM Önü (08:00)
  • Silivri Kipa Karşısı Durak Büfe (08:30)
  • Mahmutbey Gişeleri (09:00)
Notlar

Ulaşım Araçları

Mercedes Travego: 46+1+1 koltuklandırma, ABS, ASR, klima, koltuk arkası tv ve USB girişi, bazılarında internet, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, CD ve DVD oynatıcı.
1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI;
  Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz.  


İptal Şartları
  • Ödemesi yapılmayan ön rezervasyonların kesinliği yoktur. Kesin kayıtlar ödemenin tamamı yapıldığında gerçekleşmektedir.  
  • Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
  • Tur kalkmadan 2 gün önce lütfen tur kalkış saatini, buluşma yeri büromuzdan teyit ediniz.
  • Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
  • İptaller son 3 güne kadar yapılmaktadır.
  • Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.
  • Rezervasyonda belirtilen ulaşım ve otel bilgileri kategorileri aynı kalmak koşuluyla değişiklik gösterebilir.
  • Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur. Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
  • Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
  • Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapacaktır.
  • Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
  • Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
  • Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.
  • Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. 
  • 0-3 YAŞ ÇOCUKLAR ÜCRETSİZDİR. ÇOCUK GETİRECEK MİSAFİRLERİMİZİN BİZİ BİLGİLENDİRMESİNİ RİCA EDERİZ. 
  • Turu satın almış olan misafirlerimiz web sitemizde yer alan kullanım sözleşmemizi kabul etmiş olur. https://www.corlutravel.com/icerik-2570027-konaklama_tur_kayit_sozlesmesi.html
https://corlutravel.com/tur-20-gunubirlik-istanbul-taksim-beyoglu-istiklal-galata-turu.html


0 282 654 95 95


Bu çıktı 20.04.2024 02:51 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.