İZMİR-ÇEŞME-KUŞADASI VE PAMUKKALE TURU Tur Programı

İZMİR-ÇEŞME-KUŞADASI

 PAMUKKALE TURU

08-11 EKİM 2020

4 GECE-3 GÜN

2 GECE YARIM PANSİYON KONAKLAMA

900 TL

1.GÜN:ÇORLU HAREKET

Tur Hareket Noktaları;
21:00 Lüleburgaz Kurtuluş Camii Önü
21:00 Çerkezköy Eski Otogar Önü
22:00 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi arkası 
22:20 Şerefli Kavşağı Shell Benzinlik
22:30 Tekirdağ Sahil Truva Önü
23:55 Malkara Pullukçu Petrol
00:30 Keşan Otogar Önü 

 Akşam 22.00'da Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi arkasındaki duraktan hareket ile başlar.

2.GÜN: İZMİR-SAAT KULESİ-ÇEŞME-ÇEŞME KALESİ-ALAÇATI-KUŞADASI

Gece yolculuğumuz sonrasında sabah saatlerinde İzmir’in meşhur Konak Saat Kulesini görüyoruz. Burada verilen fotoğraf molası sonrasında antik Çağ’ın 12 İon kolonisinden biri olan ve antik dönemdeki ismi Erythrai olan Türk turizminin gözbebeği Çeşme'ye ulaşıyoruz. Burada 1508 yılında ll. Beyazıt'ın yaptırmış olduğu muhteşem deniz manzaralı kalesini ziyaret ediyoruz. Daha sonrasında Çeşme çarşısında verilen serbest zamanı takiben Çeşme'den ayrılarak, antik dönemde ismi Agrillia günümüzdeki ismi ile Alaçatı'ya ulaşıyoruz. Kendine özgü birbirinden etkileyici taş mimarisi evleri, yel değirmenleri ve bol rüzgarı ile ünlü bu güzel kasabada vereceğimiz serbest  zamanın ardından Kuşadası'ndaki otelimize yerleşme ve konaklama.

3.GÜN: KUŞADASI-EFES ANTİK KENTİ-MERYEM ANA EVİ-ŞİRİNCE-KUŞADASI

Sabah otelde alınan açık büfe kahvaltının ardından Selçuk'a hareket ederek sonrası Efes Antik Kenti'ne gidiyoruz. Kazıları 120 yıldan fazladır sürdürülen Antik Kenti'ni gezmeye başlıyoruz. Odeon, Kuretler Caddesi, Latrinalar, Skolastika Hamamı, Celsus  Kütüphanesi, Aşk  Evi, Agora, Tiyatro, Devlet Sarayı, Trajan Çeşmesi, Hadrian Tapınağı, Liman Caddesi gezileri sonrasında Bülbül Dağı eteklerinde bulunan Meryem Ana Evi’ne varıyoruz. Yatağa bağımlı Alman rahibe Anna Katharina Emmerick’in rüya vizyonlarından yola çıkılarak bulunmuş, 1967 yılında Papa 6.Paul tarafından kutsal hac yeri kabul edilen Meryem Ana Evi’ni ziyaret ediyoruz. Zeytin ve asma bağları içerisinde kendine has köy dokusunu barındıran, Safranbolu mimarisine benzer evleri ve meyve şaraplarıyla ünlü, eski bir Rum köyü olan Şirince'ye ulaşıyoruz. Rehberimizin yapacağı anlatımlar ve verilen serbest zamanın ardından yörenin meşhur meyve şaraplarını tatmak için şarap mahzenine gidiyoruz. Tadım ve alış-verişimizin ardından Şirince'den Kuşadası merkezde serbest zaman veriyoruz ve otelimize hareket ediyoruz. Otele varış, akşam yemeği otelimizde.

4.GÜN: PAMUKKALE-SÜTUNLU HAVUZ-APOLLON TAPINAĞI-HİERAPOLİS TİYATROSU-KARAHAYIT-KIZILSU-ÇORLU

Sabah otelde alınan açık büfe kahvaltı sonrasında Pamukkale'ye varıyoruz. Dünyada benzeri sadece İtalya'da Travertino isimli kasabasında görülebilen, bembeyaz dokusuyla sizleri kendine hayran bırakıyor. Burada yürüyüşe izin verilen terasta gezerken Denizli ovasına hakim Travertenler’de çekeceğiniz fotoğraflar, güzel bir gezinin anıları olacak. Sonrasında antik çağda kutsal havuz olarak bilinen ve suyunun birçok hastalığa iyi geldiği düşünülen Sütunlu Havuz'u geziyoruz. Kısa bir yürüyüşle ulaşacağımız Apollon Tapınağı ve onun yanında yer alan, antik çağda Cehennemin giriş kapısı olarak bilinen Plutonium yani Cin Deliği’ni görerek rehberimizden bilgiler alıyoruz. Daha sonrasında Anadolu'nun en iyi koruna gelmiş tiyatrolarından olan Hierapolis Tiyatrosu’nu ziyaret ediyoruz. Antik kent gezimizin devamında şehrin ana caddesinde Domıtıan Kapısı ve Latrina ile devam ediyor. Şehir surları dışında kalan hamam binası ve Anadolu'nun en büyük Nekropolü'nü ziyaret ediyoruz. Bu keyifli gezimizin ardından Pamukkale’ye kısa mesafede bulunan ve suyunun çeşitli rahatsızlıklara iyi geldiği bilimsel olarak da kanıtlanmış Karahayıt'daki Kızılsu'yu ziyaret ediyoruz. Buradaki gezi sonrası Pamukkale’den Çorlu’ya doğru dönüş yoluna geçiyoruz. Gecenin ilerleyen saatlerine doğru Çorlu’ya ulaşıyor ve siz sayın misafirlerimizi bir başka tur organizasyonunda buluşmak dileğiyle aldığımız noktalara bırakıyoruz.

Kalkış Yerleri: ÇERKEZKÖY-ÇORLU-TEKİRDAĞ-MALKARA-KEŞAN
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*Mercedes Travego Lüks Otobüslerle Ulaşım 
*Araç İçi İkramlar 
*Program Dahilindeki Çevre Gezileri
*2 Gece Otelde Yarım Pansiyon Konaklama (akşam yemeği+sabah kahvaltısı) 
*Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberler 
*1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
*
ÇORLU TRAVEL Güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Öğle Yemekleri
*Akşam Yemeğinde Alınan İçecekler
*Minibar Kullanımı
*Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
*Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
*İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
*Son Gün Yolda Alınan Akşam Yemeği



Kalkış Yerleri
  • Çerkezköy Ticaret Odası Önü (21:00)
  • Çorlu Eski Kız Mes. L. Arkası (22:00)
Notlar

İptal Şartları

*Ödemesi yapılmayan ön rezervasyonların kesinliği yoktur ve 3 gün içerisinde yedek listesine alınmaktadır. Kesin kayıtlar ödemenin tamamı yapıldığında gerçekleşmektedir. 

*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Konaklamalı turlarda oturma düzeninde her gün sıra atlayarak rotasyon uygulanır. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.
*Rezervasyonda belirtilen ulaşım ve otel bilgileri kategorileri aynı kalmak koşuluyla değişiklik gösterebilir.
*Tura çıkılan bölgenin coğrafi yapısına, hava şartlarına ve tur konseptine uygun kıyafet, aksesuar ve ayakkabı tercih edilmelidir.
*Tura çıkarken düzenli kullandığınız ilaçları yanınıza almayı unutmayınız.
*Tur esnasında otobüs içerisinde veya yanınızda sürekli bulundurmanız gereken eşyaları el bagajına almayı unutmayınız.
*Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
*Tur kalkmadan 1 gün önce lütfen tur kalkış saatini ve buluşma yerini büromuzdan teyit ediniz.
*Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
*İptaller son 15 güne kadar yapılmaktadır.
*Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur.
*Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
*Kalınacak yayla otelleri Bungalov ve standart yayla oteli yapısına sahip olup bungalov veya otel bölümündeki konaklamalar otel tarafından belirlenir. Otellerde yöresel yemek olma zorunluluğu yoktur. 
*Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
*Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapılacaktır.
*Öğle yemeklerinde yöreye özgü ekonomik menüler oluşturulmaktadır.
*Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
*Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
*Kullanılmayan ulaşım,konaklama,çevre gezileri vb.haklar geri iade edilmez.
*0-3 yaş çocuk ücretsizdir ve koltuk verilmez. Çocukla katılacak misafirlerimizin bizi önceden bilgilendirmesini rica ederiz.
*Turu satın almış olan misafirlerimiz web sitemizde yer alan kullanım sözleşmemizi kabul etmiş olur. 
https://www.corlutravel.com/icerik-2570027-konaklama_tur_kayit_sozlesmesi.html

https://corlutravel.com/tur-206-izmir-cesme-kusadasi-ve-pamukkale-turu.html


0 282 654 95 95


Bu çıktı 17.04.2024 00:11 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.