GÜNÜBİRLİK İĞNEADA VE LONGOZ ORMANLARI TURU 4 EKİM 2020 Tur Programı

GÜNÜBİRLİK İĞNEADA ve LONGOZ ORMANLARI TURU

 04 EKİM 2020 

125 TL

TUR HAREKET NOKTALARI;
06:30 Çerkezköy Eski Otogar Önü
06:30 Tekirdağ Sahil Truva Önü
07:30 Çorlu eski kız meslek lisesinin arkası
07:45 Ergene Sağlık Mahallesi Camii Durağı (Edirne Yönü)
07:45 Ergene Marmaracık Işıklar

NOT:Hareket saatinden 20 dakika önce kalkış noktasında bulunmanız gerekmektedir.

DUPNİSA MAĞARASI-SARP DERESİ-LONGOZ ORMANLARI MİLLİ PARKI-İĞNEADA-DEMİRKÖY
 Gezimiz sabah 07:30'da Çorlu' dan eski kız meslek lisesi arkasından hareketle başlar. Doğa ile iç içe mükemmel bir yolculuğa başlıyoruz. Ormancılık ve hayvancılıkla yaşamını sürdüren, Istıranca Dağları'nın derin vadilerle yarıldığı Demirköy ilçesine bağlı Sarpdere Köyü yakınlarında bulununan Dupnisa Mağarasına ulaşıyoruz. Sarpdere köyü sınırları içinde köyün 5-6 km güneybatısında yer alan mağara, üç girişe sahip ve toplam uzunluğu 3200 m'dir. Mağaradan çıkan kaynak Türk-Bulgar sınırı olan Rezve Deresini oluşturmaktadır. El değmemiş sarkık ve dikikleriyle her bölgeden gezginlere, kampçılara ve turizme hizmet veriyor. Çevresinde eşsiz doğal güzelliğe sahip olan mağramızı gördükten sonra, serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrasında Sarpdere Deresi kenarında çay ve kahve molası veriyoruz. Belirtilen zamanda otobüste buluşarak Karadeniz’in maviliği ile Trakya bölgesinin en yüksek dağ kütlesi olan Yıldız Dağları’nın (Istranca) buluştuğu İğneada'ya gidiyoruz. İğneada, alüvyal Longoz ormanları başlıbaşına bir doğal zenginlik olan Istıranca nemli ormanlarının bir parçası ve birkaç farklı ekosistemin binlerce yıl içerisinde oluşturduğu, eşi benzeri olmayan bir doğa hazinesidir. Trakya'nın Karadeniz sahili ile iç içe olan bir sahil kasabası 22 km'lik sahiliyle, kumuyla, ormanıyla, temiz havasıyla gölüyle ve deresiyle nadir doğa güzelliğine sahip bir belde. İğneada merkezde öğle yemeği için serbest zaman veriyoruz. İğneada'daki zamanımız dolduktan sonra, Longoz Ormanları Milli Parkında kısa bir yürüyüş yapıyoruz. Bu kısa turumuz sonrası Demirköy'e hareket ediyoruz. Demirköy'de serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrası Çorlu'ya dönüşe geçiyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, bir sonraki turumuzda yeniden görüşmek üzere vedalaşıyoruz. 

Kalkış Yerleri: TEKİRDAĞ-ÇERKEZKÖY-ÇORLU
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*Mercedes Travego Lüks Otobüslerle Ulaşım 
*Araç İçi İkramlar
*Program Dahilindeki Çevre Gezileri
*Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberlik Hizmeti
​*1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
*
ÇORLU TRAVEL Güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
*Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
*Turda Alınan Yemekler



Kalkış Yerleri
  • Çerkezköy Ticaret Odası Önü (06:30)
  • Çorlu Eski Kız Mes. L. Arkası (07:30)
Notlar

Ulaşım Araçları

Mercedes Travego: 46+1+1 koltuklandırma, ABS, ASR, klima, koltuk arkası tv ve USB girişi, bazılarında internet, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, CD ve DVD oynatıcı.


İptal Şartları

*Ödemesi yapılmayan ön rezervasyonların kesinliği yoktur. Kesin kayıtlar ödemenin tamamı yapıldığında gerçekleşmektedir. 

*Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
*Tur kalkmadan 1 gün önce lütfen tur kalkış saatini, buluşma yeri büromuzdan teyit ediniz.
*Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
*İptaller son 3 güne kadar yapılmaktadır.
*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.
*Rezervasyonda belirtilen ulaşım ve otel bilgileri kategorileri aynı kalmak koşuluyla değişiklik gösterebilir.
*Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur. Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
*Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
*Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapacaktır.
*Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
*Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
*Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.
*Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. 
*0-3 YAŞ ÇOCUKLAR ÜCRETSİZDİR. ÇOCUK GETİRECEK MİSAFİRLERİMİZ BİZİ BİLGİLENDİRMESİ RİCADIR.
*Turu satın almış olan misafirlerimiz web sitemizde yer alan kullanım sözleşmemizi kabul etmiş olur. https://www.corlutravel.com/icerik-2570027-konaklama_tur_kayit_sozlesmesi.html

https://corlutravel.com/tur-227-gunubirlik-igneada-ve-longoz-ormanlari-turu-4-ekim-2020.html


0 282 654 95 95


Bu çıktı 28.03.2024 17:45 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.