GÜNÜBİRLİK DERİNCE HARİKALAR SAHİLİ, HOBBİT EVLERİ, MAŞUKİYE, SAPANCA TURU 25 EKİM 2020 Tur Programı

DERİNCE HARİKALAR SAHİLİ,ORMANYA HOBBİT EVLERİ

MAŞUKİYE VE SAPANCA TURU

25 EKİM 2020

150 TL

Tur Hareket Noktaları;
05:00 Tekirdağ Sahil Truva Önü
05:00 Çerkezköy Eski Otogar Önü(Ticaret Odası Önü)
06:00 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi arkası ve Orion Avm Önü
06:30 Silivri E-5 Halk Bankası Önü
07:00 Mahmutbey Gişeleri(İbrahim Tatlıses Köprüsü Altı)
07:30 Kavacık Durağı(Anadolu Yakası)

NOT:Hareket saatinden 20 dakika önce kalkış noktasında bulunmanız gerekmektedir.

ÇORLU-DERİNCE HARİKALAR SAHİLİ-ORMANYA TABİAT PARKI-HOBBİT EVLERİ-MAŞUKİYE-SAPANCA-ÇORLU
Sabah saatlerinde belirtilen noktalardan hareketle İstanbul'u takiben, İlk olarak Kocaeli ilinin önemli mesire ve dinlence alanı olan, Derince Harikalar Sahiline ulaşıyoruz. 1999 depremi sonrasında bölgeye yeni bir kalkınma ve turizm yatırımı amacıyla 2003 yılında projelendirilen, 2005 yılında yapımı başlanan ve 2006 yılında da ziyarete açılan tema parkımızı ziyarete gidiyoruz. Parkın içinde Şirinlerinden, Rapunzele, Fred Çakmaştaş’ından bir çok masal kahramanın yer aldığı tematik parkta 7’den 70’e küçük büyük herkesin gidip gördüğü ve vakit geçirdiği parkımızda serbest zaman veriyoruz. Sonrasında Ormanya tabiat parkına hareket ediyoruz. Eski adıyla Uzuntarla tabiat parkı olarak bilinen yeni Ormanya’yı geziyoruz. 4 bin dönüm alandan oluşan Doğal Yaşam Parkı Ormanya, 53 farklı türden 467 hayvanı ve bitki türünü içinde barındırıyor. Ala geyikler, ceylanlar, karacalar gibi birçok tür park içerisindeki doğal yaşam alanlarında nesillerini sürdürüyor. Günümüze ''Yüzüklerin Efendisi'' ve ''Hobbitler'' filmiyle tanımamıza vesile olan kahramanların kaldıkları evlerin bulunduğu alanı gezerek. Filmlerde izlediğiniz kahramanları akıllarınıza geleceğini, eğlenceli dakikalar geçirebileceğinizi ve unutulmaz anılar biriktirip fotoğraflayacağnıza eminiz. Buradaki serbest zamanımızın ardından Maşukiye’ye hareket. Maşukiye’de şelale kenarında bol oksijenli doğasında rehberimizin keyifli anlatımının ardından kısa bir fotoğraf ve alışveriş molası veriyoruz. Ardından öğle yemeği(ekstra).Öğle yemeğimizin sonrasında Sapanca’ya hareket. Sapanca gölü hakkında rehberimizin gerekli anlatımların ardından, göl kenarında kordon boyunca bulunan kafelerde tüm günün yorgunluğunu atabilmeniz için çayınızı ve kahvenizi keyifle yudumlamanız için serbest zaman. Serbest zamanımızın ardından Çorlu’ya hareket. Akşam saatlerinde Çorlu’ya varış. Siz değerli misafilerimizi aldığımız noktalara bırakarak,bir başka turumuzda yeniden görüşmek üzere vedalaşıyoruz. 

Kalkış Yerleri: TEKİRDAĞ-ÇERKEZKÖY-ÇORLU-SİLİVRİ-MAHMUTBEY-KAVACIK
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*46 Kişilik Travego Lüks Otobüslerle Ulaşım 
*Araç İçi İkramlar
*Program Dahilindeki Çevre Gezileri
*Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehber
*1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
*
ÇORLU TRAVEL Güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
*Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
*Turda Alınan Yemekler



Kalkış Yerleri
  • Çerkezköy Ticaret Odası Önü (05:00)
  • Çorlu Eski Kız Mes. L. Arkası (06:00)
  • Çorlu Orion AVM Önü (06:00)
  • Silivri Kipa Karşısı Durak Büfe (06:30)
  • Mahmutbey Gişeleri (07:00)
  • Kavacık Otobüs Durağı (07:30)
Notlar

Ulaşım Araçları
  Mercedes Travego: 46+1+1 koltuklandırma, ABS, ASR, klima, koltuk arkası tv ve USB girişi, bazılarında internet, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, CD ve DVD oynatıcı.

1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI;
  Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz.


İptal Şartları

*Ödemesi yapılmayan ön rezervasyonların kesinliği yoktur. Kesin kayıtlar ödemenin tamamı yapıldığında gerçekleşmektedir. 
*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Konaklamalı turlarda oturma düzeninde her gün sıra atlayarak rotasyon uygulanır. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.
*Rezervasyonda belirtilen ulaşım ve otel bilgileri kategorileri aynı kalmak koşuluyla değişiklik gösterebilir.
*Tura çıkılan bölgenin coğrafi yapısına, hava şartlarına ve tur konseptine uygun kıyafet, aksesuar ve ayakkabı tercih edilmelidir.
*Tura çıkarken düzenli kullandığınız ilaçları yanınıza almayı unutmayınız.
*Tur esnasında otobüs içerisinde veya yanınızda sürekli bulundurmanız geren eşyaları el bagajına almayı unutmayınız.
*Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
*Tur kalkmadan 1 gün önce lütfen tur kalkış saatini ve buluşma yerini büromuzdan teyit ediniz.
*Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
*İptaller son 3 güne kadar yapılmaktadır.
*Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur.
*Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
*Kalınacak yayla otelleri Bungalov ve standart yayla oteli yapısına sahip olup bungalov veya otel bölümündeki konaklamalar otel tarafından belirlenir. Otellerde yöresel yemek olma zorunluluğu yoktur. 
*Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
*Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapılacaktır.
*Öğle yemeklerinde yöreye özgü ekonomik menüler oluşturulmaktadır.
*Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
*Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
*Kullanılmayan ulaşım,konaklama,çevre gezileri vb.haklar geri iade edilmez.
*0-3 yaş çocuk ücretsizdir ve koltuk verilmez. Çocukla katılacak misafirlerimizin bizi önceden bilgilendirmesini rica ederiz.
*Turu satın almış olan misafirlerimiz web sitemizde yer alan kullanım sözleşmemizi kabul etmiş olur.
https://www.corlutravel.com/icerik-2570027-konaklama_tur_kayit_sozlesmesi.html

https://corlutravel.com/tur-233-gunubirlik-derince-harikalar-sahili-hobbit-evleri-masukiye-sapanca-turu-25-ekim-2020.html


0 282 654 95 95


Bu çıktı 28.03.2024 15:54 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.