GÜNÜBİRLİK GÖLCÜK GÖLÜ VE ABANT TURU 06 ARALIK 2020 Tur Programı

GÜNÜBİRLİK GÖLCÜK GÖLÜ ve ABANT TURU
 

06 ARALIK 2020

'BARBEKÜDE SUCUK EKMEK, MEŞRUBAT DAHİL'

175 TL
 

Tur Hareket Noktaları;
04:00 Çerkezköy Eski Otogar Önü
04:00 Tekirdağ Sahil Truva Önü
05:00 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi arkası ve Orion Avm Önü
05:30 Silivri E-5 Halk Bankası önü
06:00 Mahmutbey Gişeler
06:30 Anadolu Yakası Kavacık Durağı


NOT: Hareket saatinden 20 dakika önce kalkış noktasında bulunmanız gerekmektedir.

  Sabah belirtilen noktalarda buluştuktan sonra konforlu otobüslerde İzmit istikametinden Bolu’ya doğru devam ediyoruz. Bolu il sınırları içerisindeki Gölcük Tabiat Parkının muhteşem doğası ile ziyaretçilerini büyüleyen, yol boyunca sağlı sollu kıvrılarak orman içerisinden yapacağımız yolculuğumuz ardından, ressamlara konu olacak güzellikteki Gölcük Gölü'ne varıyoruz. Göl etrafında yapacağımız kısa yürüyüşün ardından dileyenler kır kahvesinde şömine başında çaylarını yudumlayabilir. Buradaki serbest zamanımızın ardından heyelanların akarsuların yatağının önünü kapaması ile oluşmuş Abant Gölü'ne ulaşıyoruz. Bir yanımızda göl manzarası, çam ağaçlarının nefis kokusu ve güzel görüntüsü diğer yanda orman, kuş sesleri içinde yürüyüşlerimizi yapıyoruz. Bol oksijenli bir gün geçireceğiz. Abant'ta kışın donmuş göl, doğanın manzaralarını fotoğraflıyoruz. Burada göl çevresinin tamamını yürüyerek turlayabileceğimiz gibi, faytonla gezebilirsiniz. Öğle yemeğinde barbeküde nar gibi kızarmış sucuk, köfte veya tavuklarımızı keyifle yiyoruz. (sucuk ekmek+meşrubat) Köylü pazarında doğal köy ürünleri alışveriş molası veriyoruz. Serbest zamanda dileyenler kızaklar ile kayabilir, (Hava koşullarına bağlı ve ekstra) veya arzu edenler doğa ile iç içe bir gezinti yapabilirler. Buradaki serbest zamanın ardından aracımıza binerek Abant’tan ayrılıyoruz. Ardından panaromik olarak Sapanca Gölü kenarından geçiyoruz. Göle yakın bulunan dinlenme tesislerinde vereceğimiz yaklaşık 30 dk. molada manzara eşliğinde çaylarını içebilir. Serbest zaman sonrası aracımıza binerek Çorlu’ya doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, bir sonraki ÇORLU TRAVEL turumuzda yeniden görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

Kalkış Yerleri: ÇERKEZKÖY-TEKİRDAĞ-ÇORLU-SİLİVRİ-MAHMUTBEY GİŞELER-KAVACIK
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*46 Kişilik Travego Lüks Otobüslerle Ulaşım 
*Araç İçi İkramlar (soğuk içecekler,çay,kahve,kek,su)
*Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberlik Hizmetleri
*Öğle Yemeği (Barbekü de nar gibi kızarmış sucuk veya tavuk veya köfte, ekmek ve meşrubat)
*1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası
*
ÇORLU TRAVEL Güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
*Turda Alınan Yemekler
*Ekstra Organizasyonlar 



Kalkış Yerleri
    Notlar

    Ulaşım Araçları

    Mercedes Travego: 46+1+1 koltuklandırma, ABS, ASR, klima, koltuk arkası tv ve USB girişi, bazılarında internet, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, CD ve DVD oynatıcı.

    1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI;
      Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz.  


    İptal Şartları

    NOTLAR:

    • Ödemesi yapılmayan ön rezervasyonların kesinliği yoktur. Kesin kayıtlar ödemenin tamamı yapıldığında gerçekleşmektedir. 
    • Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
    • Tur kalkmadan 2 gün önce lütfen tur kalkış saatini, buluşma yeri büromuzdan teyit ediniz.
    • Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
    • İptaller son 3 güne kadar yapılmaktadır.
    • Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.
    • Rezervasyonda belirtilen ulaşım ve otel bilgileri kategorileri aynı kalmak koşuluyla değişiklik gösterebilir.
    • Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur. Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
    • Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
    • Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapacaktır.
    • Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
    • Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
    • Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.
    • Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. 
    https://corlutravel.com/tur-256-gunubirlik-golcuk-golu-ve-abant-turu-06-aralik-2020.html


    0 282 654 95 95


    Bu çıktı 28.03.2024 13:02 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.