MAVİ CENNET FETHİYE TATİLİ 26-30 AĞUSTOS 2021 Tur Programı

~~ MAVİ CENNET FETHİYE TATİLİ ~~

*SALDA GÖLÜ*

*FETHİYE*

*ÖLÜDENİZ* TURU

BU YAZ HEM TATİL HEM KÜLTÜR TURU

İSTEYENLERE ÖZEL

SALDA GÖLÜ-SAKLIKENT-12 ADALAR FETHİYE PASPATUR ÇARŞISI-BELCEKIZ-ÖLÜDENİZ-DALYAN-İZTUZU-KAUNOS KRAL KAYA MEZARLARI-AKYAKA

5 GÜN - 4 GECE 

 3 GECE OTEL KONAKLAMASI

26-30 Ağustos  2021

 

ŞOK ŞOK

1599 TL

Araç Doluluk Durumuna Göre Erken Rezervasyon Fiyatı Değişiklik Gösterecektir!

Tur Hareket Noktaları;


19.00 Çerkezköy Eski Otogar Önü 

19:00 Tekirdağ Truva Sahil Önü

20:00 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi Arkası

20:30 Silivri Kipa Önü

NOT : LÜTFEN REZERVASYON ESNASINDA BİNİŞ NOKTANIZI BELİRTİNİZ.

1.GÜN; 

Çorlu'dan 20:00 Eski Kız meslek lisesi arka durağından hareket ile başlar.

2.GÜN; KUYUCAK KÖYÜ-LAVANTA BAHÇELERİ-SALDA GÖLÜ-SAKLIKENT KANYONU

Çorlu Travelin konforlu otobüs ve otobüs içi zengin ikramları eşliğinde, İstanbul üzerinden geçip, Bilecik-Kütahya-Afyonkarahisar'ı takiben, güller diyarı Isparta'ya sabahın erken saatlerinde varıyoruz.Dünya üzerinde önemli bir gül üretim merkezi olarak kabul edilen Isparta'da ilk ziyaret noktamız Keçiborlu ilçesinde bulunan meşhur  Kuyucak köyü ve lavanta bahçelerini ziyaret ediyoruz.Lavanta tarlalar denilince akla ilk gelen yer Fransa'nın Provans bölgesidir,fakat Türkiye'de Kuyucak Köyü 'de Provans bölgesini geride bırakmış durumdadır. Köy içerisinde yapacağımız yürüyüşle lavanta bahçelerinde fotoğraf molası vererek gezimize devam ediyoruz. Ardından Türkiye’nin Maldivleri olarak da anılan turizm dünyasının yeni gözdesi Salda Gölü’ne doğru yol alıyoruz. Ülkemizin en derin, dünyanın en berrak göllerinden Mars yüzeyine benzerliği nedeniyle `Mars Yüzeyli Göl` diye söz edilen derinlik bakımından Türkiye`nin en derin tatlı su gölü konumundadır.1989 yılından beri birinci derece doğal sit alanı olarak korunmaktadır. Uzayıp giden beyaz ve temiz kumsalı ile mavinin tüm tonlarını, doğal güzelliklerini cömertçe sunan, şehir gürültüsünden uzak, sessiz ve sakin, huzur verici bu ortamın, tertemiz havasını soluyarak, muhteşem manzaraya karşı Salda Gölü`nde fotoğraf molası veriyoruz. Salda Gölü gezimiz sonrasında,Türkiye’nin en etkileyici kanyonlarından biri olan Saklıkent Kanyonu'na giriş yapıyoruz. Kanyon içinde yerin altından çıkan buz gibi sularda serinleyip fotoğraflarımızı çekerek otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. FETHİYE http://www.bezayhotel.net/ 

3. GÜN; 12 ADALAR TURU - FETHİYE PASPATUR ÇARŞI

Sabah otelde alınan açık büfe kahvaltımızın ardından bugün dileyen misafirlerimizle ekstra olarak yapılacak gün boyu 12 ADALAR TEKNE TURU’na (EKSTRA) katılmak için bizi bekleyen teknemize biniyoruz. Tekne turumuzda Fethiye-Göcek koylarının birbirinden güzel adalarını görüp, akdenizin kokusunu içimize çekerek, Yassıcalar Adası, Göcek Adası, Kızılada, Akvaryum Koyu, Domuz Adası, Tersane Adası, Zeytinli Ada vb koy ve adalarda yüzme molaları veriyoruz.Bu güzel mavi yolculuğun ardından Fethiye merkez mevkiindeki yöresel ürünleri bulabileceğiniz ve alışveriş yapabileceğiniz, Fethiye ve çevresinden çıkan birçok bitki, yağ ve balın ve pek çok şeyin sunulduğu Fethiye Paspatur çarşısı civarında alışveriş molası veriyoruz. Gün sonunda otelimize dönüyoruz. Akşam yemeğimiz otelimizde. Gece arzu eden misafirlerle Fethiye  Barlar  Sokağı  bizleri  bekliyor.Konaklama otelimizde.FETHİYE http://www.bezayhotel.net/ 

4.GÜN; KELEBEKLER VADİSİ TEKNE TURU VEYA YAMAÇ PARAŞÜTÜ (EKSTRA)-JEEP SAFARİ (EKSTRA) ÖLÜDENİZ BELCEKIZ PLAJI YÜZME MOLASI VEYA OTELDE SERBEST ZAMAN

1.seçenek; Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası ,otelden hareket ederek Babadağ'ın eteğinde bulunan Belcekız mevkine hareket ediyoruz.Buradan bineceğimiz teknemizle Belcekız'ın eşsiz koylarını gezerken ilk durağımız,Kaplan kelebeğiyle ünlü,mevsiminde binlerce kelebeğe ev sahipliği yapan,Kelebekler Vadisi.Burada verilen serbest zamanı yüzme molası ile denizin keyfini çıkartarak veya giriş ücreti ödeyip vadi içi zorlu bir yürüyüş yaparak değerlendirebilirsiniz.Diğer yüzme molalarımızın arasında St. Nicholas Adası,Soğuksu Kuyu,Camel Beach,Akvaryum Koyu gibi koylarda gerçekleşecektir.(Ekstra).İsteyen misafirlerimizle Baba Dağa kadar bizi özel araçlarla çıkartan jeeplere binip, macera turizmini sevenlerle Yamaç Paraşüt'ü yapıyoruz.(Ekstra)

2.seçenek; Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası,otelden hareket ederek tüm gün Jeep Safari organizasyonuna katılabilirsiniz.(Ekstra)

3.seçenek; Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası dileyen misafirler otelde vakit geçirebilir veya Türkiye'nin eşsiz denizlerinden biri olan Ölüdeniz belcekız plajında turkuaz rengi suların keyfini yüzerek gün boyu çıkarabilirler. 

5.GÜN; DALYAN-KAYA MEZARLARI-İZTUZU-AKYAKA-AZMAK NEHRİ

 Sabah otelimizde alınan kahvaltı ardından ,otelden çıkış yapıp DALYAN’a hareket ediyoruz.Buradan Dalyan Kanalında muhteşem tekne turumuzun başlangıcını yapıyoruz.Yolculuğumuz esnasında  efsanesi dilden dile anlatılan Byblis ve Kaunos’un hikâyesini rehberimizden dinleyerek, Kaunos Kral Kaya mezarlarını seyrediyoruz. Tarihin gözlerinin derin mavilikleri seyrettiği bu güzel manzaranın tadını çıkarıyoruz. Nesilleri tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan Caretta Caretta cinsi deniz kaplumbağalarının Türkiye'deki en ünlü yumurtlama alanı İZTUZU plajına varıyoruz.Buradaki yüzme molamızın ardından tekrar kanal yolculuğumuz sonrasında tekneden inip, otobüsümüze ulaşıyoruz. Dalyan’dan deniz kokusu üzerimize sinmiş ayrılarak Akyaka beldesine hareket ediyoruz. Burada verilen serbest zamanda dileyen misafirlerimiz muhteşem flora ve faunaya sahip Azmak Çayı'nı fotoğraflayabilirler. Dileyen misafirlerle AZMAK TEKNE TURU yapıyoruz.Burada Rehberimizden , Nail Çakırhan imzalı  Akyaka evlerinin mimari özellikleri ve Muğla'nın meşhur bacalarının  anlatımını dinliyoruz.Sakar geçidinden çıkarken mavi ve yeşilin eşsiz uyumunu,Gökova Körfezinin dantel gibi koylarını,Çam kokusunu ve hatta kalbimizi Ege'de bırakarak Çorlu'ya dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Muğla-Aydın-İzmir güzergâhı üzerinden gecenin ilerleyen saatlerinde Çorlu’ya ulaşıyor ve bir başka ÇORLU TRAVEL organizasyonunda buluşmak dileği ile misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, sizlerle vedalaşıyoruz. 

NOT : Feribot ve gemi seferleri esnasında yaşanan gecikmelerde şirketimiz sorumlu tutulamaz.

Kalkış Yerleri: SARAY-KAPAKLI-SİLİVRİ-ÇERKEZKÖY-ÇORLU-TEKİRDAĞ-MALKARA-KEŞAN
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*Mercedes Lüks Travego Otobüslerle Ulaşım
*3 Gece Fethiye Otelinde Sabah Kahvaltısı Açık Büfe

*3 Gece Hotelde Akşam Yemeklerinde Alkolsüz İçecekler Dahil

*Azmak Tekne Turu
*Çorlu Travel Araç İçi İkramları
*Program Dahilindeki Çevre Gezileri
*Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehber
*1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
*
ÇORLU TRAVEL Güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
*Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
*Ekstra olarak belirtilen tüm organizasyonlar
*Seyahat İptal Güvence Paketi ( Kişi Başı 20 TL)



Kalkış Yerleri
  • Çerkezköy Ticaret Odası Önü (19:00)
  • Silivri Kipa Karşısı Durak Büfe (19:00)
  • Çorlu Eski Kız Mes. L. Arkası (20:00)
Notlar

Ulaşım Araçları

 Mercedes Travego: 46+1+1 koltuklandırma, ABS, ASR, USB ile şarj girişi, klima, koltuk arkası tv, bazılarında internet, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, CD ve DVD oynatıcı.

1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI;

Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz.


İptal Şartları

Ödemesi yapılmayan ön rezervasyonların kesinliği yoktur. Kesin kayıtlar ödemenin tamamı yapıldığında gerçekleşmektedir. 

Erken rezervasyon kampanyası olan turlarda; önceden haber vermek kaydıyla kampanya şartlarını değiştirme hakkı Çorlu Travel'da saklıdır.
Rezervasyon aşamasında ödemenin %50 si alınmaktadır.
Kalan ödemeler 15 gün kala ofisimize yapılmalıdır.
Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
Tur kalkmadan 2 gün önce lütfen tur kalkış saatini, buluşma yeri büromuzdan teyit ediniz.
Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
İptaller son 15 güne kadar yapılmaktadır.
Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.Konaklamalı turlarda oturma düzeninde her gün sıra atlayarak rotasyon uygulanır. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.
Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında uygulanır. Tek bir çocuk için kullanılır. 0–6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. 
Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur. Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapacaktır.
Öğle yemeklerinde yöreye özgü ekonomik menüler oluşturulmuştur.
Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
Kullanılmayan ulaşım,konaklama,çevre gezileri vb.haklar geri iade edilmez.
Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
Turu satın almış olan misafirlerimiz web sitemizde yer alan kullanım sözleşmemizi kabul etmiş olur.
https://www.corlutravel.com/icerik-2570027-konaklama_tur_kayit_sozlesmesi.html

https://corlutravel.com/tur-439-mavi-cennet-fethiye-tatili-26-30-agustos-2021.html


0 282 654 95 95


Bu çıktı 24.04.2024 07:24 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.