KURBAN BAYRAMINDA GÜNÜBİRLİK AYVALIK,ŞEYTAN SOFRASI ve CUNDA ADASI TURU 23 TEMMUZ 2021 Tur Programı

GÜNÜBİRLİK AYVALIK, ŞEYTAN SOFRASI ve

CUNDA ADASI TURU

KURBAN BAYRAMINA ÖZEL

23 TEMMUZ 2021

200 TL  

Tur Hareket Noktaları;

00:00 Silivri Kipa Önü (5 kişi ve üzerine servis sağlanacaktır.)
00:00 Çerkezköy Eski Otogar Önü 

01:00 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi arkası
01:30 Tekirdağ Sahil Truva Önü
02:00 Malkara Pullukçu Petrol
02:15 Keşan Ensaray AVM Önü

Not:Rezervasyon sırasında lütfen biniş noktanızı belirtiniz.
 

ÇORLU-ŞEYTAN SOFRASI-ŞEYTANIN AYAK İZİ-AYVALIK-TEKNE TURU ve DENİZ MOLASI-CUNDA ADASI-TAKSIYARHIS KİLİSESİ-ÇORLU
 Tekirdağ, Keşan, Çanakkale'yi takiben sabahın ilk ışıklarının ardından, göz alabildiğine uzanan zeytinlikleri ve koyları kuşbakışı seyretmek için çam ormanlarıyla kaplı Ayvalık Adalarına hâkim yüksek bir tepe olan Şeytan Sofrasına hareket ediyoruz. Burada Şeytanın Ayak İzini simgelen demir kafes içindeki izi gördükten sonra Midilli Adasının da yer aldığı manzaralar eşliğinde hatıra fotoğraflarımızı çekerken çaylarımızı yudumluyoruz. Ege Denizi’nin sarmaladığı 22 adasıyla adeta bir yeryüzü cenneti olan Ayvalık merkeze doğru hareket ediyoruz. Burada şehir merkezinde serbest zaman veriyoruz. Kahvaltı yapmak isteyen misafirlerimiz burada kahvaltı yapabilir. (Ekstra) Serbest zamanda taş döşeli yolları, birbirinden güzel taş evleri ve kilise kalıntıları ile şirin sokaklarını gezme fırsatı buluyoruz. Ayvalık’ın Neo-Klasik dönem mimarisini ve sarımsak taşının mimari ile uyumunu gözlemleyip, fotoğraflarımızla bu güzellikleri ölümsüzleştiriyoruz. Gezimiz esnasında, birbirinden güzel antikacılara ve sanat atölyelerine uğrayıp alışverişler yapıyoruz. Tam gün yapacağımız tekne turu için limana geçiyoruz.(Ekstra) Burada bizi bekleyen teknemize binip eğlenceli turumuza başlıyoruz. Eğlenceli animasyonlar ve müzik eşliğinde eşsiz Ayvalık Adaları ve Koylarını görüp, pırıl pırıl denizde yüzmek için yaklaşık 1-1,5 saatlik yolculuktan sonra adımızda demirleyip yüzme molası veriyoruz. Buradaki yüzme molalarından sonra Cunda'ya devam ediyoruz. Cunda Adası’na giderken, Cunda’nın yeni köprüsünden, daha sonra da ülkemizin ilk Boğaz Köprüsü’nden geçiyoruz. Cunda merkezine ulaştığımızda, arnavut kaldırımlı dar sokakları, eski Rum evleri ve rengarenk kafeleriyle büyüleyici bir yer olan bu şirin adayı geziyoruz. Koç Ailesi tarafından restore edilerek, İstanbul ve Ankara’daki Rahmi Koç Müzeleri’nin devamı niteliğinde, içinde oyuncaklar ve antika arabaların bulunduğu bir müzeye çevrilen Taksiyarhis Kilisesini de ziyaret ettikten sonra, enfes balık ve mezelerden, veya çıtır bir ayvalık tostundan oluşturabileceğiniz öğle yemeğimizi almak için serbest zaman alıyoruz.  Sahilde yürüyüşlerimizi yapıyor ve 150 yıllık Taş Kahve’de mola veriyoruz. Adadan ayrılıp, Çorlu'ya dönüşe geçiyoruz. Dönüş yolculuğunda Güre yakınlarında zeytin alışverişi için mola veriyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, bir sonraki ÇORLU TRAVEL turumuzda yeniden görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

NOT : Feribot ve gemi seferleri esnasında yaşanan gecikmelerde şirketimiz sorumlu tutulamaz. 

Kalkış Yerleri: ÇERKEZKÖY-ÇORLU-TEKİRDAĞ-MALKARA-KEŞAN
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*46 kişilik Travego Lüks Otobüslerle Ulaşım 
*Araç İçi İkramlar
*Program Dahilindeki Çevre Gezileri
*Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehber
*1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Mesleki sorumluluk Sigortası
*
ÇORLU TRAVEL Güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
*Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
*Turda Alınan Yemekler
*İsteğe Bağlı Tekne Turu
   



Kalkış Yerleri
  • Çorlu Eski Kız Mes. L. Arkası (00:00)
  • Çerkezköy Ticaret Odası Önü (23:00)
Notlar

Ulaşım Araçları
  Mercedes Travego: 46+1+1 koltuklandırma, ABS, ASR, klima, koltuk arkası tv ve USB girişi, bazılarında internet, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, CD ve DVD oynatıcı.

1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI;
  Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz.


İptal Şartları

*Ödemesi yapılmayan ön rezervasyonların kesinliği yoktur. Kesin kayıtlar ödemenin tamamı yapıldığında gerçekleşmektedir. 

*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.
*Tura çıkılan bölgenin coğrafi yapısına, hava şartlarına ve tur konseptine uygun kıyafet, aksesuar ve ayakkabı tercih edilmelidir.
*Tura çıkarken düzenli kullandığınız ilaçları yanınıza almayı unutmayınız.
*Tur esnasında otobüs içerisinde veya yanınızda sürekli bulundurmanız geren eşyaları el bagajına almayı unutmayınız.
*Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
*Tur kalkmadan 1 gün önce lütfen tur kalkış saatini ve buluşma yerini büromuzdan teyit ediniz.
*Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
*İptaller son 3 güne kadar yapılmaktadır.
*Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur.
*Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
*Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
*Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapılacaktır.
*Öğle yemeklerinde yöreye özgü ekonomik menüler oluşturulmaktadır.
*Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
*Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
*Kullanılmayan ulaşım,konaklama,çevre gezileri vb.haklar geri iade edilmez.
*Turu satın almış olan misafirlerimiz web sitemizde yer alan kullanım sözleşmemizi kabul etmiş olur.
https://www.corlutravel.com/icerik-2570027-konaklama_tur_kayit_sozlesmesi.html

https://corlutravel.com/tur-473-kurban-bayraminda-gunubirlik-ayvalikseytan-sofrasi-ve-cunda-adasi-turu-23-temmuz-2021.html


0 282 654 95 95


Bu çıktı 29.03.2024 04:36 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.