GÜNÜBİRLİK MİSİ KÖYÜ, GÖLYAZI, ULUBAT GÖLÜ, TRİLYE, MUDANYA TURU 29 MAYIS 2021 Tur Programı

GÜNÜBİRLİK BURSA MİSİ KÖYÜ,

ULUBAT GÖLÜ, GÖLYAZI

KÖYÜ, TRİLYE, MUDANYA TURU

29 MAYIS 2021

195 TL

SABAH KAHVALTISI DAHİL

Tur Hareket Noktaları;
03:30 Çerkezköy Eski Otogar Önü
03:30 Tekirdağ Sahil Truva Önü
04:30 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi arkası ve Orion Avm Önü
05:05
Silivri Bp Onaterler Benzinlik Önü
06:35 Mahmutbey Gişeleri (İbrahim Tatlıses Köprüsü)
06:50 Kavacık Durağı 

NOT:Hareket saatinden 20 dakika önce kalkış noktasında bulunmanız gerekmektedir.

MİSİ KÖYÜ-ULUBAT GÖLÜ-GÖLYAZI KÖYÜ-AĞLAYAN ÇINAR-TRİLYE-AZİZ VASİL KİLİSESİ (KÜLTÜR MERKEZİ)-TAŞ MEKTEP-ESKİ RUM EVLERİ-FATİH CAMİİ-MUDANYA-MÜTAREKE BİNASI-ÇORLU
 Gezimiz sabah saat 04:30’da eski kız meslek durağından hareketle başlar. İstanbul'u takiben, Osman Gazi Köprüsünden geçerek renkli ahşap evleri ve girişte sizi karşılayan Nilüfer çayı ve bol yeşiliği ile Misi Köyü'ne varıyoruz. Ulubat Gölü, Gölyazı'ya hareket ediyoruz. Oldukça küçük ama çok tatlı olan Misi Köyü’nde geçireceğiniz birkaç saatin size huzur olarak geri döneceğine hiç şüphemiz yok; zaten öyle ki Bursalıların ve yakın şehirlerdeki seyahat severlerin hafta sonu için en çok tercih ettiği rotalardan biri de burası. Burada misafirlerimize serbest zaman veriyoruz. Kahvaltı ve alışveriş için verilen zamanın bitiminden
 sonra Gölyazı Köyüne göçiyoruz. Ulubat Gölü kenarında göz kamaştıran bir balıkçı köyü. Kıyıya bir köprü ile bağlı durumda olan, sit alanı olarak kabul edilmiş kasabada verilecek serbest zamanda, gölün kenarında balık ağlarını ve kerevit sepetlerini onaran balıkçıları görebilirsiniz. Köy meydanında bulunan tarihi Ağlayan Çınarın altında çaylarımızı içip, Arnavut kaldırımlı dar sokaklarından ilerleyerek, tarihi kent duvarları arasında keyifli yürüyüşler yapıyoruz. Köyde nereye baksanız bir fotoğraf karesi sizi bekliyor. Bu etkileyici ortamda geçireceğimiz güzel saatlerden sonra, Trilye’ye doğru hareket ediyoruz. Masalımsı güzelliği, tertemiz havası ve zeytinleriyle akıllarda yer eden Trilye’ye (günümüzde Zeytinbağı) varıyor ve ara sokaklarında yürüyüşümüze başlıyoruz. Aziz Vasil Kilisesi (Kültür Merkezi), Fatih Camii, Eski Rum evleri, Taş Mektep’i de gördükten sonra, Trilye’nin doyumsuz havasını içimize soluyarak, öğle yemeği için serbest zaman vriyoruz. Serbest zaman sonrasında bu şirin köyden ayrılıyoruz. Türk-Yunan Savaşı’nın son bulduğu  Mudanya Anlaşması ile adı özdeşleşen Mudanya’ya geliyor ve Mudanya Mütareke Evini geziyoruz. Mudanya’da restore edilen tarihi binaları panoramik olarak gördükten sonra, 19.yy Osmanlı konaklarını görüp, sahilde yürüyüş ve fotoğraf çekimi için mola veriyoruz. Kısa molamızın ardından Çorlu’ya dönüşe geçiyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, bir sonraki ÇORLU TRAVEL turumuzda yeniden görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

Kalkış Yerleri: ÇERKEZKÖY-TEKİRDAĞ-ÇORLU-SİLİVRİ-MAHMUTBEY-KAVACIK
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*46 kişilik Travego Lüks Otobüslerle Ulaşım 
*Araç İçi İkramlar
*Program Dahilindeki Çevre Gezileri
*Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberlik Hizmeti
*1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
*Sabah Kahvaltısı
*
ÇORLU TRAVEL Güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
*Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
*Turda Alınan Öğlen ve Akşam Yemekleri



Kalkış Yerleri
  • Çerkezköy Ticaret Odası Önü (03:30)
  • Çorlu Eski Kız Mes. L. Arkası (04:30)
  • Çorlu Orion AVM Önü (04:30)
  • Silivri Kipa Karşısı Durak Büfe (05:05)
  • Mahmutbey Gişeleri (06:35)
  • Kavacık Otobüs Durağı (06:50)
Notlar

Ulaşım Araçları

Mercedes Travego: 46+1+1 koltuklandırma, ABS, ASR, klima, koltuk arkası tv ve USB girişi, bazılarında internet, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, CD ve DVD oynatıcı.

1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI;

Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz.


İptal Şartları

*Ödemesi yapılmayan ön rezervasyonların kesinliği yoktur. Kesin kayıtlar ödemenin tamamı yapıldığında gerçekleşmektedir. 

*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.
*Tura çıkılan bölgenin coğrafi yapısına, hava şartlarına ve tur konseptine uygun kıyafet, aksesuar ve ayakkabı tercih edilmelidir.
*Tura çıkarken düzenli kullandığınız ilaçları yanınıza almayı unutmayınız.
*Tur esnasında otobüs içerisinde veya yanınızda sürekli bulundurmanız geren eşyaları el bagajına almayı unutmayınız.
*Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
*Tur kalkmadan 1 gün önce lütfen tur kalkış saatini ve buluşma yerini büromuzdan teyit ediniz.
*Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
*İptaller son 3 güne kadar yapılmaktadır.
*Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur.
*Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
*Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
*Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapılacaktır.
*Öğle yemeklerinde yöreye özgü ekonomik menüler oluşturulmaktadır.
*Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
*Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
*Kullanılmayan ulaşım,konaklama,çevre gezileri vb.haklar geri iade edilmez.
*0-3 yaş çocuk ücretsizdir ve koltuk verilmez. Çocukla katılacak misafirlerimizin bizi önceden bilgilendirmesini rica ederiz.
*Turu satın almış olan misafirlerimiz web sitemizde yer alan kullanım sözleşmemizi kabul etmiş olur.
https://www.corlutravel.com/icerik-2570027-konaklama_tur_kayit_sozlesmesi.html

https://corlutravel.com/tur-480-gunubirlik-misi-koyu-golyazi-ulubat-golu-trilye-mudanya-turu-29-mayis-2021.html


0 282 654 95 95


Bu çıktı 28.03.2024 23:41 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.