ANTALYA ADRASAN-OLİMPOS-KAŞ -FETHİYE TATİLİ 12-17 TEMMUZ 2021 Tur Programı

BU YAZ MUHTEŞEM 4'LÜYE HAZIR MISINIZ?

ANTALYA

OLİMPOS-ADRASAN-KAŞ-FETHİYE TATİLİ 

 KÖYCEĞİZ-YUVARLAKÇAY-KAYAKÖY-ÖLÜDENİZ-BELCEKIZ-FETHİYE 12 ADALAR -PASPATUR ÇARŞI-SAKLIKENT KANYONU- KALKAN PLAJI VE KAPUTAJ PLAJI PANORAMİK-KAŞ-KALEKÖY-KEKOVA BATIK ŞEHİR-ÜÇAĞIZ KÖYÜ-DEMRE VE FİNİKE PANORAMİK-SULUADA TEKNE TURU-ADRASAN KOYU-OLİMPOS ANTİK KENT-TAHTALI DAĞI-ANTALYA KALEİÇİ,SAAT KULESİ,LİMAN VE MERKEZ-YUKARI DÜDEN ŞELALESİ

6 GECE-5 GÜN

4 GECE OTEL KONAKLAMASI

12 - 17 TEMMUZ 2021

! KONTENJAN DOLMUŞTUR !

 

1.800 TL 

Hem Yaz Tatili Hem Kültür Turu Kaçırılmayacak Fırsat!

Araç Doluluk Durumuna Göre Erken Rezervasyon Fiyatı Değişiklik Gösterecektir!

Tur Hareket Noktaları;

19.00 Çerkezköy Eski Otogar Önü
19:00 Tekirdağ Sahil Truva Önü 
20:00 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi Arkası
20:30 Silivri Bp Onaterler Benzinlik Önü
21:15 Mahmutbey Gişeler İstanbul
21:30 Anadolu Yakası Kavacık Durağı

 

NOT : LÜTFEN REZERVASYON ESNASINDA BİNİŞ NOKTANIZI BELİRTİNİZ.

1.GÜN: ÇORLU'DAN YOLA ÇIKIŞ

2.GÜN:KÖYCEĞİZ- YUVARLAKÇAY-ÖLÜDENİZ-BELCEKIZ PLAJI DENİZ MOLASI 

Sabah saatlerinde turumuzun başlıyor.Muğla'nın en güzel yerlerinden olan Köyceğiz'i takiben,  son dönemde çok revaçta olan Yuvarlakçay'a uğruyoruz.Salıncakların kurulduğu ,buz gibi suların üzerine kurulu sofralarda insanların huzur bulduğu Yuvarlakçay,Köyceğiz'in en nadide köşelerinden biri.Buradaki sabah kahvaltı molamızı veriyoruz (EKSTRA).Daha sonra Fethiye Merkez'e doğru hareket ederek Hayaletköy olarak dillere yerleşen terkedilen Rum Köyü Kayaköy'e ulaşıyoruz, hüzünlü ilginç öyküsü ile buraya gelenleri büyülüyor.Burada hem rehberimizin anlatımı eşliğinde köyü ziyaret ediyoruz.Buradan hareketle Ölüdeniz Belcekız plajına iniyoruz.Dileyen misafirler en derin maviliklerin tadını çıkarıp,denizde vakit geçirebilir. Daha sonra konaklamamız Fethiye'de otelimizde. http://www.bezayhotel.net/

3.GÜN:FETHİYE 12 ADALAR TEKNE TURU (EKSTRA) -FETHİYE PASPATUR ÇARŞI VE MERKEZ

Otelde alınan kahvaltı sonrası , ekstra olarak düzenlenicek olan , Fethiye 12 Adalar Tekne Turuna katılıyoruz.Masmavi Fethiye koylarında tüm gün yüzme molalarımız olacak ve denizin tadını doyasıya çıkarıcağız.Dönüşte Fethiye merkezde serbest zaman verip,dileyen misafirlerimizle beraber Paspatur çarşısını dolaşarak alışveriş molası verip ardından otelimize geçiyoruz.Konaklama Fethiye otelimizde.http://www.bezayhotel.net/

4.GÜN:FETHİYE- SAKLIKENT KANYONU-KALKAN VE KAPUTAJ PLAJI PANORAMİK-KAŞ MERKEZ-KALEKÖY- ÜÇAĞIZ KÖYÜ-BATIK ŞEHİR KEKOVA TEKNE TURU(EKSTRA)-DEMRE VE FİNİKE PANORAMİK

Oteldeki kahvaltının ardından otelimizden ayrılıyoruz.Fethiye'den çıkarken Saklıkent kanyonuna uğrayıp buz gibi suyun etrafında bir yürüyüş yaparak kurulu sofralarda keyif yapıyoruz.Kaş'a varmadan Kalkan merkezi ve Kaputaj plajını panoramik olarak görerek,Kaş'a varıyoruz.Antalya'nın en batıdaki ilçesi Kaş ülkemizin en güzide turizm beldelerinden biridir.Kaş merkezde vereceğimiz serbest zaman ardından, Üçağız köyünden geçip ekstra yapacağımız tekne turumuza katılıyoruz.Üçağız köyü'nden kalkan tekne ile gezimiz başlıyor.Tekne turunda öncelikle Batık Şehir Kekova'yı geziyoruz.Deprem sonrası sulara gömülen Kekova Adası,Türkiye'nin Akdenizdeki en büyük adasıdır.Bu ilginç gezinin ardından Kaleköy'e uğruyoruz.Şüphesiz ülkemizin en özel yerlerinden biri burasıdır.Manzara,deniz doğa muhteşem.Kekova'da inanılmaz keyifli saatler geçiriyoruz.Batık Şehir Kekova gezisi turumuzun en unutulmaz noktalarından biri olacak.Manzara,deniz doğa muhteşem.Kekova'da inanılmaz keyifli saatler geçiriyoruz.Turumuzun ardından Üçağız'a geri dönüp aracımıza binerek otele doğru hareket ediyoruz.Demre-Finike-Kumluca üzerinden geçip konaklamamız Kemer otelde. https://www.monnarozagarden.com/

5.GÜN:SULUADA TEKNE TURU(EKSTRA)-SERBEST ZAMAN DENİZ MOLASI-ADRASAN KOYU-OLİMPOS ANTİK KENT-OLİMPOS PLAJII

Sabah kahvaltısının ardından Adrasan'dan kalkan Suluada Tekne Turuna (EKSTRA) katılmak için otelden ayrılıyoruz. Suluada son yıllarda Türkiye’nin en çok turist çeken yerlerinden biridir. "Antalya’nın Maldivleri" olarak ünlenen Suluada beyaz kumu ve tertemiz Denizi ile büyülüyor. Suluada Tekne Turunda bir çok koyda yüzme molası veriyor ayrıca Suluada'da tekneden inerek adanın keyfini çıkarıyoruz. Tekne Turu dönüşünde dileyen misafirlerimiz Adrasan Koyu'nda yüzebilir, bu muhteşem koyun keyfini çıkarabilir. Adrasan'da vereceğimiz serbest zamanın ardından .Likya'nın en önemli liman kentlerinden biri olan Olimpos Antik Kenti'ne ulaşarak burada Olimpos Plajı'na ulaşıyoruz.Burada yüzme molası veriyoruz ardından aracımızla otele hareket ediyoruz. Geceleme Kemer otelimizde. https://www.monnarozagarden.com/

6.GÜN:TAHTALI DAĞI-ANTALYA PANORAMİK -ANTALYA KALEİÇİ VE SAAT KULESİ,LİMAN- YUKARI DÜDEN ŞELALESİ

Sabah saatlerinde otelde alınan kahvaltımız ardından Tahtalı Dağına doğru hareket ediyoruz.Tahtalı dağına çıkan teleferikle beraber dileyen misafirlerle 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nın keyfini çıkarıp aşağı iniyoruz.Antalya merkeze doğru hareket ediyoruz.Burada Kaleiçi,liman ve saat kulesi gezimizin ardından öğlen yemeği için serbest zaman veriyoruz.Daha sonra yola çıktığımızda Yukarı Düden Şelalesi'ne giriyoruz. Şelale gezimizin ardından Çorlu'ya doğru hareket.Siz değerli misafirlerimizi aldığımız duraklara bırakarak bir sonrakı ÇORLUTRAVEL turuyla görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

 

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*Mercedes Lüks Travego Otobüslerle Ulaşım
*2 Gece
Fethiye Otelinde Yarım Pansiyon Konaklama
*2 Gece Kemer Otelinde Yarım Pansiyon Konaklama 
*Çorlu Travel Araç İçi İkramları (sıcak ve soğuk içecekler,çay,kahve ve kek)
*Program Dahilindeki Çevre Gezileri
*Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehber
*1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası

*ÇORLU TRAVEL Güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
*Suluada Tekne Turu,Kekova Tekne Turu
*Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
*Seyahat İptal Güvence Paketi (20 TL)



Kalkış Yerleri
  • Çerkezköy Ticaret Odası Önü (19:00)
  • Silivri Kipa Karşısı Durak Büfe (19:00)
  • Çorlu Eski Kız Mes. L. Arkası (20:00)
Notlar

Ulaşım Araçları

 Mercedes Travego: 46+1+1 koltuklandırma, ABS, ASR, USB ile şarj girişi, klima, koltuk arkası tv, bazılarında internet, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, CD ve DVD oynatıcı.

1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI;

Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz.


İptal Şartları

Ödemesi yapılmayan ön rezervasyonların kesinliği yoktur. Kesin kayıtlar ödemenin tamamı yapıldığında gerçekleşmektedir. 

Erken rezervasyon kampanyası olan turlarda; önceden haber vermek kaydıyla kampanya şartlarını değiştirme hakkı Çorlu Travel'da saklıdır.
Rezervasyon aşamasında ödemenin %50 si alınmaktadır.
Kalan ödemeler 15 gün kala ofisimize yapılmalıdır.
Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
Tur kalkmadan 2 gün önce lütfen tur kalkış saatini, buluşma yeri büromuzdan teyit ediniz.
Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
İptaller son 15 güne kadar yapılmaktadır.
Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.Konaklamalı turlarda oturma düzeninde her gün sıra atlayarak rotasyon uygulanır. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.
Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında uygulanır. Tek bir çocuk için kullanılır. 0–6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. 
Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur. Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapacaktır.
Öğle yemeklerinde yöreye özgü ekonomik menüler oluşturulmuştur.
Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
Kullanılmayan ulaşım,konaklama,çevre gezileri vb.haklar geri iade edilmez.
Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
Turu satın almış olan misafirlerimiz web sitemizde yer alan kullanım sözleşmemizi kabul etmiş olur.
https://www.corlutravel.com/icerik-2570027-konaklama_tur_kayit_sozlesmesi.html

https://corlutravel.com/tur-486-antalya-adrasan-olimpos-kas--fethiye-tatili-12-17-temmuz-2021.html


0 282 654 95 95


Bu çıktı 16.04.2024 21:01 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.