EGENİN GİZLİ KÖYLERİ TURLARI Tur Programı

EGE'NİN GİZLİ KÖYLERİ TURU

 

09-11 EKİM 2020

1 GECE-2 GÜN

550 TL​

 

1.GÜN:ÇORLU HAREKET

Tur Hareket Noktaları;
20:30 Çerkezköy Eski Otogar Önü
21:30 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi arkası 
22:00 Tekirdağ Sahil Truva Önü
22:40 Malkara Pullukçu Petrol
23:00 Keşan Otogar Önü 

 Akşam 21.30'da Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi arkasındaki duraktan hareket ile başlar.

2.GÜN:GERMİYAN KÖYÜ-BARBAROS KÖYÜ-BADEMLER KÖYÜ-SEFERİHİSAR-SIĞACIK-KUŞADASI
 Sabah saatlerinde ekstra olarak kahvaltımızı aldıktan sonra Türkiye’de Slow Food (katkısız gıdalar üretmek ve geleneksel yemekleri yaşatmak) hareketine katılan tek köyümüz olan Germiyan Köyü’nü gezeceğiz. Köyün sokaklarında dolaşırken evlerin ve sokakların çiçek motiflerle boyanmış olduğunu göreceksiniz. Sonrasında Türkiye’de ilk temalı festivali olan Oyuk (Korkuluk Festivalini) gerçekleştiren Barbaros Köyü’nü ziyaret edeceğiz. Festival sonrasında köylülerin yaptıkları bu korkuluklar köyün sokaklarında tüm yıl boyunca sergileniyor. Hem bu korkulukları göreceğiz hem de çat kapı evi yazan bir köy evininin kapısını çalıp eve konuk olacağız. Ardından Susuz Yaz filminin çekildiği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığın 2012 yılında yaptığı yarışmayı kazanan Türkiye’nin en temiz köyü, ülkemizin tiyatrosu olan ilk ve tek köyü Bademler köyünü gezeceğiz. Bu günde en son gezeceğimiz yer ise yöresel mimarisine, geleneklerine, göreneklerine, sahip çıktığından dolayı 2009 yılında Türkiye’de ilk Cittaslow (Yavaş Şehir) unvanını kazanmış olan Seferihisar’a gidiyoruz. Panoramik olarak Seferihisar'ı görüp Sığacık'a geçiyoruz. Burada ilk başta öğle yemeğimizi alıyoruz. Burada, Sultan Süleyman tarafından yaptırılmış Osmanlı Kalesi’ni, iç kalede inşa edilmiş ve otantikliğini kaybetmemiş evleri ve sokakları yürüyerek gezeceğiz. Sakin köylerimizi doyasıya gezdikten sonra Gümüldür – Özdere üzerinden Kuşadası’nda bulunan otelimize doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.KUŞADASI http://www.marinahotelsuites.com/

3.GÜN: KUŞADASI-DOĞANBEY KÖYÜ-SELÇUK TREN MÜZESİ-ŞİRİNCE
  Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, geçmişteki ismi Domatia olan günümüzdeki ismi Doğanbey'ye hareket ediyoruz. Köyümüzde ilk olarak Dilek Yarımadası Milli Parkına ait müzeyi ziyaret edip, milli park hakkında slayt gösterisi izleyip ve bilgi alarak, tarihi dokusunu koruyan köy içinde kısa bir tur yapıyoruz. Sonrasında Selçuk'a bağlı Çamlık köyünde bulunan tren müzesini geziyoruz. Sonrasında köyden güzel anılarla ayrılarak, şarabı ve eski Rum evleri ile meşhur, kendinizi düşsel bir ülkedeymiş gibi hayal edeceğiniz, evleri, sokakları ve insanları ile sizleri kendine çeken Şirince'ye hareket ediyoruz. Şirince gezimizi takiben Selçuk’a geçiyor. Burada Selçuk Şehir Turu Ayasuluk Kalesi ve Tepesini panaromik gördükten sonrasında Çorlu’ya hareket ediyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, bir sonraki ÇORLU TRAVEL turumuzda yeniden görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

NOT : Feribot ve gemi seferleri esnasında yaşanan gecikmelerde şirketimiz sorumlu tutulamaz.

Kalkış Yerleri: ÇERKEZKÖY-ÇORLU-TEKİRDAĞ-MALKARA-KEŞAN
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*Mercedes Travego Lüks Otobüslerle Ulaşım 
*Araç İçi İkramlar 
*Program Dahilindeki Çevre Gezileri
*1 Gece Otelde Yarım Pansiyon Konaklama (akşam yemeği+sabah kahvaltısı) 
*Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberler 
*1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
*
ÇORLU TRAVEL Güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Öğle Yemekleri
*Akşam Yemeğinde Alınan İçecekler
*Minibar Kullanımı
*Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
*Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
*İlk Gün Yolda Alınan Sabah Kahvaltısı
*Son Gün Yolda Alınan Akşam Yemeği



Kalkış Yerleri
  • Çerkezköy Ticaret Odası Önü (20:30)
  • Çorlu Eski Kız Mes. L. Arkası (21:30)
Notlar

İptal Şartları

*Ödemesi yapılmayan ön rezervasyonların kesinliği yoktur ve 3 gün içerisinde yedek listesine alınmaktadır. Kesin kayıtlar ödemenin tamamı yapıldığında gerçekleşmektedir. 

*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Konaklamalı turlarda oturma düzeninde her gün sıra atlayarak rotasyon uygulanır. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.
*Rezervasyonda belirtilen ulaşım ve otel bilgileri kategorileri aynı kalmak koşuluyla değişiklik gösterebilir.
*Tura çıkılan bölgenin coğrafi yapısına, hava şartlarına ve tur konseptine uygun kıyafet, aksesuar ve ayakkabı tercih edilmelidir.
*Tura çıkarken düzenli kullandığınız ilaçları yanınıza almayı unutmayınız.
*Tur esnasında otobüs içerisinde veya yanınızda sürekli bulundurmanız gereken eşyaları el bagajına almayı unutmayınız.
*Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
*Tur kalkmadan 1 gün önce lütfen tur kalkış saatini ve buluşma yerini büromuzdan teyit ediniz.
*Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
*İptaller son 15 güne kadar yapılmaktadır.
*Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur.
*Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
*Kalınacak yayla otelleri Bungalov ve standart yayla oteli yapısına sahip olup bungalov veya otel bölümündeki konaklamalar otel tarafından belirlenir. Otellerde yöresel yemek olma zorunluluğu yoktur. 
*Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
*Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapılacaktır.
*Öğle yemeklerinde yöreye özgü ekonomik menüler oluşturulmaktadır.
*Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
*Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
*Kullanılmayan ulaşım,konaklama,çevre gezileri vb.haklar geri iade edilmez.
*0-3 yaş çocuk ücretsizdir ve koltuk verilmez. Çocukla katılacak misafirlerimizin bizi önceden bilgilendirmesini rica ederiz.
*Turu satın almış olan misafirlerimiz web sitemizde yer alan kullanım sözleşmemizi kabul etmiş olur.
https://www.corlutravel.com/icerik-2570027-konaklama_tur_kayit_sozlesmesi.html

https://corlutravel.com/tur-75-egenin-gizli-koyleri-turlari.html


0 282 654 95 95


Bu çıktı 28.03.2024 21:22 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.