10 KASIM'A ÖZEL YUNANİSTAN SELANİK TURU Tur Programı

10 KASIM’A ÖZEL
SELANİK-DRAMA-KAVALA-GÜMÜLCİNE TURU   
06-08 KASIM 2020
1 GECE 2 GÜN
1 GECE ODA KAHVALTI KONAKLAMA
99 €

1.GÜN:06.11.2020: ÇORLU- SELANİK                        
Tur Hareket Noktaları;

23:00 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi arkası 
23:30 Tekirdağ Sahil Truva Önü
Akşam saat 23.00’da Çorlu eski kız meslek lisesi arkasından hareket. Tekirdağ, Malkara üzerinden İpsala (Türk) Kipi(Yunan) sınır kapılarında gümrük & pasaport işlemleri sonrası Yunanistan’a giriş.

2.GÜN:07.11.2020: SELANİK-AYA DİMİTROS KİLİSESİ-BİZANS KALESİ-ULU ÖNDER ATATÜRK'ÜN EVİ-ARİSTOTELES MEYDANI-KORDON
Şehir turumuz esnasında ilk durağımız şehrin merkezinde, bulunduğu caddeye ismini vermiş Selanik'te ki en önemli kiliselerden biri olan Aya Dimitros kilisesi olacaktır. Bu güzel yapının ardından şehrin kuşbakışı seyrini yapacağız Bizans Kalesine çıkıyoruz. Aya Dimitros ile aynı cadde üzerinde bulunan Ulu Önder Atatürk'ün Evi’ni(Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosluğu) ziyaret ediyoruz. Törenlerin ardındanMakedonia & Trakya & Balkanlık Binası, Aristoteoles Üniversite Kampüsü, Hamza Bey Camii, B.İskender Heykeli, Hamidiye Çeşmesi, Beyaz Kule, Kordon, Döner Kule, Fuar meydanı panoramik olarak göreceğimiz yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından öğle yemeği için, Aristoteles meydanında serbest zaman veriyoruz. Kordonda yürüyüş yapıp cafelerde Yunanistan’ın meşhur kahvesi Frappenin tadına bakabilirsiniz.Serbest zamanın ardından otelimize hareket. Odaların dağıtılması ve yerleşme. Akşam dileyen misafirlerimizle tavernada eğlenceye gidiyoruz. (Ekstra) Otele dönüş konaklama.
3.GÜN:08.11.2020: DRAMA-SANTA BARBARA PARKI-KAVALA-YENİ ŞEHİR-DENİZ FENERİ-KAVALALI MEHMET PAŞA İMARATHANE-YENİ CAMİİ-SAAT KULESİ- KILIÇLI PARK-TÜRK ÇARŞISI-ÇUKUR KAHVE-GÜMÜLCİNE-ÇORLU
Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından Drama'ya varıyoruz. Burada, Santa Barbara Parkında 1 saatlik serbest zaman veriyoruz. Bu park, 60 dönümlük bir alana sahiptir. Asırlık ağaçları ve kimi zaman fışkıran kimi zamanda sakin akan sularıyla dikkat çeker. Bu park şehrin içerisinde yer almaktadır. İçerisin de  su kenarına kurulmuş restorant ve kafeleri vardır. Etrafında da tütün depoları vardır.  Serbest zamanın ardından  Kavala'ya hareket ediyoruz. Şehir turumuz; su kemerleri, liman, kale, 19.yy neoklasik yapılar, eski & yeni şehir, deniz feneri, Kavala’lı Mehmet Ali paşa imarethane, ev & heykeli’nin görülmesi sonrası öğle yemeği (Ekstra) verdiğimiz serbest zamanın ardından  Kavala’dan ayrılıyoruz. Xanthi(İskeçe) yi panoramik olarak görüyoruz ve KOMOTİNİ(Gümülcine) 'ye varıyoruz.  Burada göreceğimiz yerler arasında Yenii Camii, Saat Kulesi, Kılıçlı Park ve Türk çarşısıdır. Burada serbest zaman veriyoruz. Çukur kahvede kahvelerimizi yudumlayıp Alexandroupoli (Dedeağaç)’ı panoramik olarak geçip Türkiye’ye dönüşe geçiyoruz. İpsala sınır kapısındaki pasaport işlemlerinin ardından Türkiye sınırından geçiyoruz. Keşan’ı takiben Çorlu’ya varıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, bir sonraki turumuzda yeniden görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*Selanik'te 1 gece oda kahvaltı konaklama 
*46 Kişilik Mercedes Travego Lüks Otobüslerle Ulaşım 
*Araç İçi İkramlar (soğuk içecekler,çay,kahve ve kek)
*Çevre Gezileri
*Rehber Eşliğinde Gezi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Tüm Öğlen Yemekleri
*Tüm Özel Harcamalar
*Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar   
*Müze Ören Yeri Girişleri
*Vize İşlem Ücreti 135 € (İstanbul’dan alınacak olan vizelerin fiyatı değişiklik gösterebilir.)
*Zorunlu Seyahat Sigortası -10 €, 65 yaş ve üstü için 15 € (Vizesi olanlar, AB ülke vatandaşı ve Yeşil Pasaport sahipleri için)
*Yurtdışı Çıkış Fonu
*Yunan Tavernası 



Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    • *Ödemesi yapılmayan ön rezervasyonların kesinliği yoktur ve 3 gün içerisinde yedek listesine alınmaktadır. Kesin kayıtlar ödemenin tamamı yapıldığında gerçekleşmektedir. 
    • *Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Konaklamalı turlarda oturma düzeninde her gün sıra atlayarak rotasyon uygulanır. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.
    • *Rezervasyona girilen ulaşım ve otel notlarının garantisi yoktur.
    • *Tura çıkılan bölgenin coğrafi yapısına, hava şartlarına ve tur konseptine uygun kıyafet, aksesuar ve ayakkabı tercih edilmelidir.
    • *Tura çıkarken düzenli kullandığınız ilaçları yanınıza almayı unutmayınız.
    • *Tur esnasında otobüs içerisinde veya yanınızda sürekli bulundurmanız geren eşyaları el bagajına almayı unutmayınız.
    • *Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
    • *Tur kalkmadan 1 gün önce lütfen tur kalkış saatini ve buluşma yerini büromuzdan teyit ediniz.
    • *Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
    • *İptaller son 1 ay kalana kadar yapılmaktadır.
    • *Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur.
    • *Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
    • *Kalınacak yayla otelleri Bungalov ve standart yayla oteli yapısına sahip olup bungalov veya otel bölümündeki konaklamalar otel tarafından belirlenir. Otellerde yöresel yemek olma zorunluluğu yoktur. 
    • *Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
    • *Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapılacaktır.
    • *Öğle yemeklerinde yöreye özgü ekonomik menüler oluşturulmaktadır.
    • *Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
    • *Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
    • *Kullanılmayan ulaşım,konaklama,çevre gezileri vb.haklar geri iade edilmez.

    LÜTFEN OKUYUNUZ

    1-Rezervasyon esnasında pasaport numaranızı, TC Kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi gün, ay ve yıl olarak tarafımıza belirtiniz.
    2-Çorlu Travel, gerekli gördüğü durumlarda; tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. 
    3-Programda belirtilen bütün öğle ve akşam yemeği servisleri gerekli görüldüğü durumlarda veya yol müsaitliğine göre acentenin belirlediği restoranlarda verilebilir. 
    4-Çorlu Travel, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
    5-Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.
    6-Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir. 
    7-Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Çorlu Travel sorumlu tutulamaz.
    8-Çorlu Travel Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir. Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Çorlu Travel' ın hiç bir sorumluluğu yoktur. Çorlu Travel sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Çorlu Travel herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır. 
    9-Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan Çorlu Travel sorumlu değildir.
    10-Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından Çorlu Travel sorumlu tutulamaz. 
    11-Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat Acentesi müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.
    12-Sınır kapılarında pasaport veya liçna kartında çıkan sorunlardan dolayı ÇORLU TRAVEL sorumlu değildir. Tüm sorumluluk misafirin kendisine aittir. Avrupa' da ki otel odaları standartlarından daha küçüktür.

    https://corlutravel.com/tur-78-10-kasima-ozel-yunanistan-selanik-turu.html


    0 282 654 95 95


    Bu çıktı 20.04.2024 14:20 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.