KIBRIS TURU Tur Programı

KIBRIS TURU

16-20 KASIM 2020

3 Gece- 4 Gün
  3 Gece Yarım Pansiyon Konaklama      

30 AĞUSTOS'A KADAR YAPILAN PEŞİN ÖDEMELERDE 2.000 TL YERİNE 1.900 TL

Tur Hareket Noktaları;
03:00 Çerkezköy Eski Otogar Önü
03:00 Tekirdağ Sahil Truva Önü
04:00 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesinin Arkası
04:30 Silivri E-5 Halk Bankası Önü

1.GÜN: ÇORLU-İSTANBUL HAVALİMANI-HOTELE TRANSFER ve SERBEST ZAMAN
  Çorlu’dan saat 04:00'de Eski Kız Meslek Lisesi durağından İstanbul’a hareket ediyoruz. İstanbul Havalimanına varış. Bilet ve bagaj işlemlerinizin ardından saat 07:55 de Kıbrıs’a uçuyoruz. Transfer aracımızla hava limanından hotelimize gidiyoruz. otele varış ve yerleşme. Serbest zaman, otelde akşam yemeği ve konaklama.

2.GÜN: KIBRIS-BOĞAZ ŞEHİTLİĞİ-BARBARLIK MÜZESİ-YEŞİL HAT SINIR GEZİSİ-CUMHURBAŞKANLIĞI KÖŞKÜ-GİRNE KAPISI-DOKTOR FAZIL KÜÇÜK EVİ-BEDESTEN-SELİMİYE CAMİİ-MAGUSA-LALA MUSTAFA PAŞA CAMİİ-ANIR AĞACI-LUZİNYAN SARAYI-NAMIK KEMAL ZİNDANI-SİNANPAŞA CAMİİ-KIBRIS
 
Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası, dileyen misafirlerimizle ekstra turumuza katılma imkanı. Boğaz Şehitliği, Barbarlık Müzesi, Yeşil Hat Sınır gezisi, panoramik Ledra Palace Oteli, Cumhurbaşkanlığı köşkü, Mevlevi Tekkesi (Panaromik), Girne Kapısı, Doktor Fazıl Küçük Evi, Sarayönü Meydanı, Büyük Han, Bedesten, Selimiye Camii, Eski Lefkoşa sokakları ve Osmanlı evlerini görüyoruz. Kıbrıs’a özgü hediyelikler alınabilir. Ardından Magusa’ya hareket, kapalı Maraş bölgesi, Mağusa surları, Lala Mustafa Paşa Camii, Anıt Ağacı, Luzinyan Sarayı kalıntıları, Namık Kemal zindanı, Sinanpaşa Camii gezdikten sonra serbest zaman veriyoruz. Otele dönüş akşam yemeği ve konaklama. 

3.GÜN: KIBRIS-TAM GÜN SERBEST ZAMAN-KIBRIS
 
 Hotelde tam gün serbest  zaman. Dileyen misafirler kendi imkanları ile Girne Merkezi gezebilirler. Girne Kalesini, sokaklarını ve sahildeki kafelerde oturma imkanı ve Kıbrıs’a özgü hediyelik satın alabilirler.

4.GÜN: KIBRIS-KARAOĞLANOĞLU ŞAHİTLİĞİ-BELLAPAİS MANASTIRI-ÇIKARMA KOYU-AÇIK HAVA MÜZESİ-BARIŞ ve ÖZGÜRLÜK MÜZESİ-SEVGİ AĞAÇI-MAVİ KÖŞK-ATATÜRK BARAJI-GÜZELYURT-DOĞA ve TARİH MÜZESİ-AZİZ MANAS KİLİSESİ-ERCAN HAVALİMANINA TRANSFER-ÇORLU
   Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası ekstra düzenlenecek Girne’nin batısında ki 1974 Barış Harekatı’nın gerçekleştiği, bölgeyi geziyoruz. “Karaoğlanoğlu Şehitliği’ne” gidiyoruz. Bellapais Manastırı, Çıkarma Koyu, Açık Hava Müzesi, Barış ve Özgürlük Müzesi, Sevgi Ağacı, Mavi köşk, Atatürk Barajı, Narenciye Bahçesi, Güzelyurt, Doğa ve Tarih Müzesi, Aziz Manas Kilisesi gezilerimizden sonra Ercan Havalimanındaki bilet ve bagaj işlemlerinizin ardından 18.30'da İstanbul’a uçuyoruz.. İstanbul’da transfer aracımızla Çorlu’ya dönüyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, bir sonraki ÇORLU TRAVEL turumuzda yeniden görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

 

Kalkış Yerleri: ÇERKEZKÖY-TEKİRDAĞ-ÇORLU-SİLİVRİ
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*İstanbul-Kıbrıs gidiş ekonomi sınıfı uçak bileti (Kişi Başı 20 kg Bagaj Hakkı) 
*Kıbrıs-İstanbul dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti (Kişi Başı 20 kg Bagaj Hakkı)
*Alan-Hotel-Alan transfer
*Çorlu-İstanbul-Çorlu gidiş dönüş ulaşım bedeli
*Standart odada yarım pansiyon konaklama (sabah kahvaltısı+akşam yemeği) 
*Çorlu Travel refakati
*Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Seyahat sigortası 10 €
*Tüm ekstra harcamalar
*Öğle yemekleri
*Yemeklerde alınan tüm içecekler
*Müze ve ören yeri girişleri
*Kıbrıs'ta yapılacak olan tüm turlar ekstradır
*Yurtdışı çıkış Fonu 50 TL



Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    *Ödemesi yapılmayan ön rezervasyonların kesinliği yoktur. Kesin kayıtlar ödemenin tamamı yapıldığında gerçekleşmektedir. 
    *Tur kalkış tarihine 45 gün kala, ödemelerin tamamı ofisimize yapılmalıdır.
    *Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Konaklamalı turlarda oturma düzeninde her gün sıra atlayarak rotasyon uygulanır. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.
    *Rezervasyonda belirtilen ulaşım ve otel bilgileri kategorileri aynı kalmak koşuluyla değişiklik gösterebilir.
    *Tura çıkılan bölgenin coğrafi yapısına, hava şartlarına ve tur konseptine uygun kıyafet, aksesuar ve ayakkabı tercih edilmelidir.
    *Tura çıkarken düzenli kullandığınız ilaçları yanınıza almayı unutmayınız.
    *Tur esnasında otobüs içerisinde veya yanınızda sürekli bulundurmanız geren eşyaları el bagajına almayı unutmayınız.
    *Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
    *Tura kayıt olup ödemesini yapan misafirlerimiz tur ile ilgili belirtilen şartları kabul etmiş demektir.
    *Tur kalkmadan 1 gün önce lütfen tur kalkış saatini ve buluşma yerini büromuzdan teyit ediniz.
    *Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
    *İptaller son 30 güne kadar yapılmaktadır.
    *Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur.
    *Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
    *Kalınacak yayla otelleri Bungalov ve standart yayla oteli yapısına sahip olup bungalov veya otel bölümündeki konaklamalar otel tarafından belirlenir. Otellerde yöresel yemek olma zorunluluğu yoktur. 
    *Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
    *Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapılacaktır.
    *Öğle yemeklerinde yöreye özgü ekonomik menüler oluşturulmaktadır.
    *Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
    *Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
    *Kullanılmayan ulaşım,konaklama,çevre gezileri vb.haklar geri iade edilmez.

    https://corlutravel.com/tur-93-kibris-turu.html


    0 282 654 95 95


    Bu çıktı 28.03.2024 12:18 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.