BU YAZ MARMARİS TATİLİ 7-12 AĞUSTOS 2022 Tur Programı

BU YAZ MARMARİS'TEYİZ

 

 

MARMARİS TATİLİ

 

7-12 AĞUSTOS 2022

!! ULAŞIM DAHİL EN EKONOMİK TATİL !!

6 Gece-5 Gün
4 Gece

Herşey Dahil Otel Konaklaması+Ulaşım ile 

 

heart Eğlenceli vakitler sizi bekliyor heart 

1 TEMMUZ'A KADAR 4.250 TL

 

4.000 TL

 

Tur Hareket Noktaları;
23:00 Çorlu Eski Kız Meslek Lisesi arkası 
23:30 Tekirdağ Sahil Truva Önü
Not:Rezervasyon sırasında lütfen biniş noktanızı belirtiniz.

1.Gün: Hareket: Saat 23.00 da Eski Kız meslek lisesinin arkasından hareket.
2.Gün: Tekirdağ, Çanakkale, İzmir, Aydın, Muğla'yı takiben Marmaris'e varıyoruz. Check-in işlemlerinin ardından otele yerleşme ve serbest zaman.https://www.sesinhotel.com/
3.GÜN: Otelde alınan açık büfe kahvaltının ardından denizin havuzun ve diğer aktivitelerin tadını doyasıya çıkrabilmek için tam gün serbest zaman. Konaklama otelimizde. (Dileyen misafirlerimiz Jeep Safari Doğa Aktiviteleri turuna katılabilir, hem eğlenceli hem aksiyon dolu bir gün geçirebilirsiniz)EKSTRA https://www.sesinhotel.com/
4.GÜN: Otelde alınan açık büfe kahvaltının ardından denizin havuzun ve diğer aktivitelerin tadını doyasıya çıkarabilmek için tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimizle ekstra olarak düzenlediğimiz tura katılabilir.(Dileyen misafirler Marmarisin özel koylarını gezmek için Tekne Turu organizasyonuna katılabilir.)EKSTRA https://www.sesinhotel.com/
5.GÜN: Otelde alınan açık büfe kahvaltının ardından denizin havuzun ve diğer aktivitelerin tadını doyasıya çıkrabilmek için tam gün serbest zaman. Konaklama otelimizde. (Dileyen misafirlerimizle Yeni ve Eski Datça otobüs ile özel gezimize katılabilirler.)EKSTRA https://www.sesinhotel.com/
6.GÜN: Otelde alınan kahvaltının ardından saat 11:00'da otelden ayrılıyoruz. Çorlu'ya dönüşe geçiyoruz. Siz sayın misafirlerimizi, diğer turlarında görüşmek üzere, aldığımız noktalara bırakıyoruz.

Genel Tanıtım
Marmaris’in Siteler bölgesinde misafirlerini ağırlayan Sesin Hotel Marmaris, denize yaklaşık 150 m mesafedeki konumuyla keyifli bir tatil imkanı sunuyor. Kendine ait özel kum plajı ile tatilinize eğlence katan tesis, havuzuyla da serinlemenize olanak sağlıyor.

Tesisin restoranlarında tatiliniz süresinde enfes lezzetleri deneyimleyebilme fırsatı bulabilirsiniz. Tesis odalarında; klima, TV, kablosuz internet erişimi, telefon ve kasa gibi olanaklar yer alıyor. Tesiste ayrıca; doktor ve araç kiralama hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz. Tesisin masaj hizmetleriyle de yılın tüm yorgunluğundan arınma imkanı bulabilirsiniz.

Tesis, Dalaman Havalimanı’na 92 km, Milas 133 km ve Marmaris'e 2 km mesafede konumlanıyor.

 Yeme / İçme
Herşey Dahil konaklamalarda ;Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ücretsiz. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde bazı yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, 10.00-23.00 saatleri arasında ücretsizdir.
 

Hizmet Saatleri
07.00-10.00 Kahvaltı
10.00-11.00 Geç Kahvaltı
12.30-14.00 Öğle Yemeği
17.00-18.00 Çay Saati (Kuru Pasta ve Kek)
19.00-21.00 Akşam Yemeği 
***Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde bazı alkollü ve alkolsüz içecekler 10.00-23:00 arasında ücretisiz.***

Plaj
Denize 150 m mesafede bulunan tesisin halk plajı içerisinde özel plaj alanı bulunuyor. Plajda alınan şezlong, şemsiye ve minder ücretsiz. Her Şey Dahil konsepti plajda geçerli değil. Tesiste, plaj havlusu servisi bulunmuyor.

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*4 Yıldızlı Otelde 4 Gece HerŞey Dahil Standart Oda konaklaması
*46 kişilik Mercedes travego lüks otobüslerle ulaşım 
*Araç içi ikramlar (çay,soğuk içecekler,kek,su ikramı)
*1618 Nolu Turizm Kanuna göre Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası 

*Çorlu Travel Refakati 

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Tüm özel harcamalar
*Ekstra belirtilen tüm organizasyonlar(Tekne turu,Jeep Safari vb.)
*Seyahat İptali Güvence Paketi (50 TL)

 

 



Kalkış Yerleri
  • Çerkezköy Ticaret Odası Önü (21:03)
  • Çorlu Eski Kız Mes. L. Arkası (22:30)
Notlar

İptal Şartları
https://corlutravel.com/tur-960-bu-yaz-marmaris-tatili-7-12-agustos-2022.html


0 282 654 95 95


Bu çıktı 27.04.2024 00:46 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.