YEDİGÖLLER ABANT MUDURNU GÖYNÜK TARAKLI TURU 22-23 EKİM 2022 Tur Programı

YEDİGÖLLER, ABANT

MUDURNU,TARAKLI GÖYNÜK TURU

22-23 EKİM  2022

1 Gece-2 Gün

 

1.100 TL 

Tur Hareket Noktaları;
03:30 Tekirdağ Sahil Truva Önü (10 Kişi Üzeri Olması Halinde Servis Sağlanacaktır)
03:30 Çerkezköy Eski Otogar Önü 
(10 Kişi Üzeri Olması Halinde Servis Sağlanacaktır)
04:30 Çorlu Kız Meslek Lisesi arkası ve Orion Avm Önü
05:05
Silivri Kipa Karşısı Üst Geçit (İstanbul İstikameti Durak Büfe) 
05:35 Mahmutbey Gişeleri (İbrahim Tatlıses Köprüsü)
05.50 Kavacık Durağı (Anadolu Yakası)

NOT :Hareket saatinden 20 dakika önce kalkış noktasında bulunmanız gerekmektedir.

1.Gün: ÇORLU-BÜYÜKGÖL-KURUGÖL-SERİNGÖL-DERİNGÖL-NAZLIGÖL-SAZLIGÖL-İNCE GÖLLER -BOLU

  Çorlu’dan sabah 04.00'da eski kız meslek lisesi arkasından hareketle başlar. İstanbul, İzmit, Adapazarı, Düzce, takiben bizi Bolu’da bekleyen minibüslere geçiyoruz. Tabii yaşam alanı olan Yedigöller bölgesine minibüslerle hareket ediyoruz. Yedigöller Milli Parkına ulaşıyoruz. Doğayla baş başa kalacağınız film platosunu andıran Yedigöller her mevsim bize güzel manzaralar sunuyor. Sizler heyecanlı ve meraklı gözlerle Yedigölleri keşfetmeye çalışırken fotoğraflarımızı çekmeye başlıyoruz. Yedigöllere adını veren Büyükgöl-Kurugöl-Seringöl-Deringöl-Nazlıgöl-Sazlıgöl-İnce Göller den oluşan 7 adet gölü gezip öğle yemeğimiz için serbest zaman veriyoruz. Açık ahşap iskeleleri ve manzarasıyla eşsiz huzurlu bir tabiat ortamı sunan Yedigöllerin bol oksijenli havasıyla ciğerlerimizi doldurup, yeşilin veya sonbahar renklerinin her türüyle de gözlerimizi ve kafamızı dinlendiriyoruz. Göller gezimiz sonrasında otele yerleşme,konaklama ve akşam yemeği.Akşam yemeğinde canlı müzik keyfiyle..BOLU http://www.soyluotel.com/ 

2.Gün: ABANT-MUDURNU SAAT KULESİ-ARMUTÇULAR KONAĞI-YILDIRIM BEYAZIT CAMİİ ve HAMAMI- DEMİRCİLER ÇARŞISI-GÖYNÜK-ZAFER KULESİ-GAZİ SÜLEYMAN PAŞA CAMİİ-AKŞEMSETTİN TÜRBESİ-TARAKLI- YUNUS BEY CAMİİ-ÇORLU

  Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası, Abant’a doğru yol alıyoruz. Yol boyunca sağlı sollu kıvrılarak orman içerisinden yapacağımız yolculuğumuz nasıl bir doğa harikası ile karşılaşacağımızın sinyalini veriyor bize. Milli park girişinden içeri girip bir yanımızda göl manzarası, çam ağaçlarının nefis kokusu ve güzel görüntüsü diğer yanda orman, kuş sesleri içinde yürüyüşlerimizi yapıyoruz. Faytonla gezebilirsiniz. Dileyenler bol bol fotoğraf çekip gölün tadını çıkarabilir. Ardından Ahilik kültürünün devam ettiği, Osmanlı döneminden kalma eserleri kadar tavuk çiftlikleriyle de nam salmış Mudurnu'ya varıyoruz. Burada Mudurnu Saat Kulesini, bölgedeki Rumlardan etkilenerek yapılan Armutçular Konağı'nı panoramik olarak görüyoruz. Osmanlının ilk dönem eserlerinden olan Yıldırım Bayazıt Camii ve Hamamını geziyoruz. Mudurnu'daki gezimizi Demirciler Çarşısını gezerek tamamlıyoruz. Sonrasında Osmanlının ilk yerleşimlerinden geleneksel mimarisiyle ünlü Göynük’e varıyoruz. Öğle yemeği için vereceğimiz serbest zaman sonrasında Göynük gezimize başlıyoruz. Gözümüze ilk çarpan yapı olan ve 1922 yılında yapılan Zafer Kulesi ziyaret edeceğimiz ilk durağımız, Gazi Süleyman Paşa Camii ve hamamı, Akşemsettin Türbesi ise bir sonraki durağımız olacak. Bakırcı dükkanlarını ve Göynük sokaklarını gezip daha sonra eski adı ‘Dablar’ olan ve bugün reklamlardan ‘’Mümkünlü’’ olarak tanıdığımız Taraklı’ya varıyoruz. Mimar Sinan tarafından yaptırılan 493 yıllık Yunus Bey Camii’ni gezip Etnografya galerisine geçiyoruz ve bir dönem okul olaraktan kullanılan tarihi bir konak olan galeride Taraklı evlerinin karakteristik özelliklerini buluyoruz. Taraklı gezimizin ardından Geyve, Kocaeli ve İstanbul’u takiben Çorlu'ya dönüşe geçiyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, bir sonraki ÇORLU TRAVEL turumuzda yeniden görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

*46 kişilik Travego Lüks Otobüslerle Ulaşım 
*Araç İçi İkramlar
*Program Dahilindeki Çevre Gezileri
*1 Gece Otelde Yarım Pansiyon Konaklama (Akşam Yemeği+Sabah Kahvaltısı)
*Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberlik Hizmeti
*1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
*Seyahat Sağlık Sigortası(tur süresince)
*
ÇORLU TRAVEL Güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*Öğle Yemekleri*Akşam Yemeğinde Alınan İçecekler
*Minibar Kullanımı
*Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
*Molalar ve Ekstra Yiyecek, İçecek Harcamaları
*
Yedigöller Minibüs Ücretleri +Milli Park Girişleri (100 TL *Minibüs ücretleri değişkenlik gösterebilir)



Kalkış Yerleri
  • Çerkezköy Ticaret Odası Önü (03:30)
  • Çorlu Eski Kız Mes. L. Arkası (04:30)
  • Çorlu Orion AVM Önü (04:30)
  • Silivri Kipa Karşısı Durak Büfe (05:05)
  • Mahmutbey Gişeleri (05:35)
Notlar

Ulaşım araçları:

Mercedes Travego: 46+1+1 koltuklandırma, ABS, ASR, klima, koltuk arkası tv ve USB girişi, bazılarında internet, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, CD ve DVD oynatıcı.

1618 NOLU ZORUNLU SEYAHAT SIGORTASI KAPSAMI;
Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz.


İptal Şartları

*Ödemesi yapılmayan ön rezervasyonların kesinliği yoktur. Kesin kayıtlar ödemenin tamamı yapıldığında gerçekleşmektedir. 

*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Konaklamalı turlarda oturma düzeninde her gün sıra atlayarak rotasyon uygulanır. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir.
*Rezervasyona girilen ulaşım ve otel notlarının garantisi yoktur.
*Tura çıkılan bölgenin coğrafi yapısına, hava şartlarına ve tur konseptine uygun kıyafet, aksesuar ve ayakkabı tercih edilmelidir.
*Tura çıkarken düzenli kullandığınız ilaçları yanınıza almayı unutmayınız.
*Tur esnasında otobüs içerisinde veya yanınızda sürekli bulundurmanız geren eşyaları el bagajına almayı unutmayınız.
*Hava muhalefeti nedeni ile olabilecek değişikliklerden, acentemiz sorumlu değildir.
*Tur kalkmadan 1 gün önce lütfen tur kalkış saatini ve buluşma yerini büromuzdan teyit ediniz.
*Seyahat sırasında unutulan ve kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. 
*İptaller son 15 güne kadar yapılmaktadır.
*Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Rehberimizin tur sırasında verdiği saatlere misafirlerimizin uymaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Çorlu Travel sorumlu değildir. Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Çorlu Travel'in sorumluluğu yoktur.
*Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez.
*Kalınacak yayla otelleri Bungalov ve standart yayla oteli yapısına sahip olup bungalov veya otel bölümündeki konaklamalar otel tarafından belirlenir. Otellerde yöresel yemek olma zorunluluğu yoktur. 
*Tur esnasında program yoğunluğundan dolayı bankamatik, döviz bürosu vs. bulmak her zaman mümkün olmadığından dolayı hazırlıklı olunmasında yarar vardır.
*Gerçekleştirilecek programlar içerisinde gün içinde uzun yollar kat edilebilir gerekli bilgilendirme rehberiniz tarafından yapılacaktır.
*Öğle yemeklerinde yöreye özgü ekonomik menüler oluşturulmaktadır.
*Öğle ve Akşam yemeklerinde bölge yoğunluğuna bağlı olarak gruplara ayrılan masalar kullanılır.
*Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.
*Kullanılmayan ulaşım,konaklama,çevre gezileri vb.haklar geri iade edilmez.
*Turu satın almış olan misafirlerimiz web sitemizde yer alan kullanım sözleşmemizi kabul etmiş olur.
https://www.corlutravel.com/icerik-2570027-konaklama_tur_kayit_sozlesmesi.html

https://corlutravel.com/tur-970-yedigoller-abant-mudurnu-goynuk-tarakli-turu-22-23-ekim-2022.html


0 282 654 95 95


Bu çıktı 17.04.2024 01:04 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.